کیومرث پورایراندوست روز پنجشنبه در جلسه گرامیداشت اولین سالگرد فوت سیامند رحمان در اشنویه اظهار داشت: این مجموعه ورزشی اختصاصی جانبازان و معلولان آذربایجانغربی است که بنام «پهلوان سیامند رحمان» نامگذاری شده و شامل یک مجموعه ورزشی بینظیر است که مورد استفاده ورزشکاران این استان و کشور قرار خواهد گرفت.
وی از جهان پهلوان سیامند رحمان به عنوان یک اسطوره تکرار نشدنی یاد کرد و افزود: به دنبال برگزاری مسابقات جهانی و بینالمللی گرامیداشت این ورزشکار فقید هستیم که متاسفانه امسال به دلیل شیوع کرونا موفق به برگزاری آن نشدیم.
وی ادامه داد: اولین یادواره وی نیز پیش بینی شده است ۱۱ اسفند سالجاری متناسب با شرایط کرونایی و با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی در شهرستان اشنویه برگزار شود.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجانغربی ادامه داد: برنامهریزی های لازم جهت اجرای شایسته و در خور گرامیداشت جهان پهلوان سیامند رحمان انجام شده با این وجود وضعیت شهرستان از لحاظ کرونا در برگزاری یادواره اساسی و ملاک اصلی است.
فرماندار اشنویه ادامه داد: متاسفانه این شهرستان در وضعیت نارنجی به سر میبرد و متناسب با وضعیت کرونایی برنامه ریزی خواهد شد تا این یادواره برگزار شود.
عبدالسلام مامعزیزی فراخوان نقاشی با موضوع لبخند قهرمان، نمایش کلیپهایی با محور دلاوریهای پهلوان، رونمایی از تمبر سیامند رحمان، اهدای تندیس و اجرای بزرگترین عکس سیامند رحمان به صورت گروهی و رکوردشکنی در این حوزه توسط سریعترین نقاشی آسیا و هنرمندان از جمله برنامههای پیشبینی شده در این یادواره است.
وی اضافه کرد: اقدام نمادین جهت غرس تمامی معابر شهر با درخت گیلاس به عنوان نماد شهر انجام میشود، کلنگ زنی چند طرح و نامگذاری سد "چپرآباد" به نام سیامند رحمان جزو برنامههای پیشنهادی است.
وی گفت: هدف اصلی از برگزاری یادواره سیامند رحمان ارج نهادن به شخصیت ملی و فراملی وی و جاودانگی یاد و خاطره سیامند رحمان در اذهان مردم است و امیدواریم با برگزاری این یادواره، اشنویه به نماد و سمبل تجلیل از قهرمانان ورزشی و جاودانگی یاد و خاطره قهرمانان تبدیل شود.
اولین یادواره سیامند رحمان قهرمان فقید وزنه برداری پارالمپیک، ۱۱ اسفند سالجاری متناسب با شرایط کرونایی و با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی در این شهرستان برگزار میشود.
سیامند رحمان متولد ۱۳۶۷ و اهل شهرستان اشنویه از توابع آذربایجانغربی و وزنهبردار سنگین وزن ایران بود که در سال ۱۳۸۷ برای اولینبار به اردوی تیم ملی وزنهبرداری معلولان دعوت شد.
«سیامند رحمان» در پاراالمپیک ۲۰۱۶ «ریو» با مهار وزنه ۳۱۰ کیلوگرمی تاریخساز شد؛ وی پس از کسب مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۱۹ قزاقستان عنوان کرد که در توکیو دوباره خواهد درخشید.
۲ مدال طلای پاراالمپیک ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو، پنج مدال طلا و یک نقره مسابقات قهرمانی جهان و سه مدال طلای بازیهای پارآسیایی ۲۰۱۰ گوانژو، ۲۰۱۴ اینچئون و ۲۰۱۸ جاکارتا از سیامند ورزشکاری برجسته در سطح رقابتهای بینالمللی ساخته بود.
سیامند رحمان، قویترین مرد معلول فوق سنگین وزنهبرداری پارالمپیک و جهان، ۱۱ اسفند سال گذشته بر اثر ایست قلبی در منزلش در اشنویه جان به جان آفرین تسلیم کرد و در این شهر نیز به خاک سپرده شد.
نظر شما