۲۰ واحد صنعتی در چهارمحال و بختیاری دوباره فعال شد

شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری از فعال شدن مجدد ۲۰ واحد تولیدی و صنعتی در این استان خبر داد و گفت: برای بازگشت این تعداد واحد تولیدی و صنعتی در استان به چرخه تولید یک‌هزار و ۲۵۲ میلیارد و ۱۹۳ میلیون ریال سرمایه ثابت هزینه و ۳۰۲ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد.

سجاد رستمی روز پنجشنبه در آیین احیای ۲۰ واحد راکد تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری که با حضور معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، تاکید کرد: این طرح‌ها شامل واحدهای تولید چینی، پروفیل یو. پی. وی. سی.(UPVC)، شن و ماسه، رشته غذایی، نساجی، دستمال کاغذی، کاغذ و مقوای لاینر قهوه‌ای، ماکارونی، سوسیس و کالباس، بسته‌بندی آب معدنی، مواد شوینده و ضدعفونی، در و پنجره فولادی، پودر لاستیک و انواع فر، تنور و اجاق گاز است.
رستمی تصریح کرد: هم‌اکنون ۳۶۰ طرح تولیدی و صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در چهارمحال و بختیاری وجود دارد.
وی یادآور شد: سهم استان از اشتغال طرح‌های در حال اجرای کشور ۱.۵ درصد، واحدهای صنعتی فعال ۱.۲ درصد و سرمایه‌گذاری واحدهای صنعتی فعال ۳.۱ درصد است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در ۱۰ ماهه سال‌جاری ۵۵۵ جواز تاسیس واحدهای تولیدی در این استان صادر شد که این تعداد در کل سال گذشته ۵۱۱ فقره بوده است و از این تعداد برای ۳۵۰ جواز تاسیس ۱۷۰ هکتار زمین در شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری واگذار شد که هشت برابر سال قبل از آن است.
رستمی تاکید کرد: در ۱۰ ماهه سال‌جاری ۱۱۵ فقره پروانه بهره‌برداری صادر شده که این میزان در کل سال گذشته ۹۳ فقره بوده است.

برخی واحدهای تولیدی شهرستان بروجن با کمبود مواد اولیه مواجه است

فرماندار بروجن گفت: برخی واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان با کمبود مواد اولیه و مشکل در تولید با ظرفیت کامل مواجه هستند.

مسعود ملکی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید چهارمحال و بختیاری با حضور معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت به میزبانی شهرستان بروجن تاکید کرد: علاوه بر فعالیت شرکت‌های مادر تولیدی و صنعتی در استان مانند پتروشیمی لردگان و ورق سفیددشت اما همچنان مشکل تامین مواد اولیه در برخی واحدهای تولیدی مشاهده می‌شود.
وی با اشاره به کمبود ظرفیت برق برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری جدید در شهرک‌های صنعتی شهرستان بروجن افزود: متاسفانه برخی سرمایه‌گذاران به‌علت مشکل در تامین برق، رغبتی برای سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی این شهرستان ندارند.
ملکی تصریح کرد: هم‌اکنون ظرفیت برق در شهرک‌های صنعتی بروجن، فرادنبه، سفیددشت، گندمان و بلداجی تکمیل و حتی در برخی مناطق با برق شهری مشترک و بدون ظرفیت خالی است.
وی یادآور شد: بالا بودن قیمت زمین در شهرک‌های صنعتی شهرستان بروجن از مشکلات دیگر سرمایه‌گذاران برای انجام سرمایه‌گذاری‌های جدید در این شهرستان به‌شمار می‌رود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز گفت: ۴۰ درصد صنایع استان در شهرستان بروجن استقرار دارد.
سجاد رستمی تاکید کرد: از مجموع سه واحد تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری به‌عنوان صادرکننده برتر کشور، دو واحد تولید ورق و موکت مربوط به شهرستان بروجن است.
چهارمحال و بختیاری افزون‌بر ۸۵۰ واحد تولیدی و صنعتی فعال دارد.
بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

به گزارش ایرنا، در این آیین ۲۰ واحد تولیدی راکد چهارمحال و بختیاری احیاء و دوباره وارد  مدار تولید شد.
چهارمحال و بختیاری افزون‌بر ۸۵۰ واحد تولیدی و صنعتی فعال دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha