اسماعیل نجار روز جمعه در نشست ستاد بحران کهگیلویه و بویراحمد در شهر سی سخت افزود: مصوبه دولت در خصوص تسهیلات و کمک های بلاعوض را پس از ارزیابی های دقیق، دریافت می کنیم که با توجه به گرانی ها رقم قابل توجهی خواهد بود.
وی ادامه داد: یکی از درخواست های مردم مدیریت توزیع چادر و امکانات مورد نیاز است که دستگاه های امدادی با همکاری نیروهای مردمی چادرها را در حیاط خانه ها برپا خواهند کرد.
وی یادآوری کرد، آب ، برق، گاز و تلفن شهر سی سخت وصل است و تا ظهر شنبه کار اسکان اضطراری زلزله زدگان به پایان می رسد.
نجار تاکید کرد: شهر سی سخت در اثر زلزله آسیب دیده و نمی توان انتظار داشت که به سرعت مثل گذشته شود و به حالت عادی برگردد با این حال تا آخر و تا پایان بازسازی در کنار مردم می مانیم.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با همراهی وزیر راه ،مسکن و شهرسازی برای بررسی وضعیت شهر زلزله زده سی سخت وارد این شهر شد.
زمینلرزهای به بزرگی۵.۶ دهم ریشتر ، ساعت ۲۲ و ۵ دقیقه و ۳۴ ثانیه ؛چهارشنبه شب شهر سیسخت مرکز شهرستان دنا را در استان کهگیلویه و بویراحمد لرزاند.
مرکز لرزه نگاری کشور اعلام کرد این زمین لرزه در عمق ۸ کیلومتری زمین اتفاق افتاده است .
زلزله در فاصله ۱۰ کیلومتری سیسخت در کهگیلویه و بویراحمد ، ۱۹کیلومتری کمه در استان اصفهان و ۲۴ کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد رخ داده است .
این زمین لرزه در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت هم احساس شد.
۱۲ اردیبهشت سال ۹۷ نیز زمین لرزه ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر در شهرهای یاسوج و دنا اتفاق افتاد و خساراتی به هر دو شهرستان وارد شد.
سی سخت با ۷ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری غرب یاسوج قرار دارد. بر اساس گزارشهای اولیه ۷۸ روستای شهرستان دنا در زلزله خسارت جدی دیده اند و برخی منازل مسکونی صد در صد تخریب و غیر قابل سکونت شده اند.
زمین لرزه سی سخت خسارت جانی نداشته است اما ۶۳ نفر مصدوم شده اند .
نظر شما