دکتر هوشنگ بهاری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به آمار بالای اعضای هیات علمی و کلینیکهای ویژه استان کرمانشاه نسبت به استان های همسایه، میزان خدماتی که در این استان ارایه می شود قابل قیاس با استان های غربی نیست و بسیار بیشتر از آن هاست.
او عنوان کرد: کلینیک های ویژه استان کرمانشاه علاوه بر بیماران استان به بیماران استانهای ایلام، کردستان، لرستان و همدان هم خدمت ارایه می کنند.
به گفته بهاری، حجم بالای خدمات درمانی ارایه شده محصول برنامهریزی و حمایت های ویژه رییس دانشگاه و معاون درمان علوم پزشکی کرمانشاه است.
بهاری درباره مشکل کمبود اعتبار هم گفت: با هدف افزایش انگیزه اعضای هیات علمی و متخصصان استان کرمانشاه تلاش شده که تا جای ممکن حمایتهای مالی لازم صورت گیرد و مطالبات پزشکان تقریباً به روز شود.
هم اکنون هشت کلینیک وابسته و پنج کلینیک مستقل(مهدیه، شهید فتاحی، حاج دایی، پردیس و ثامن مسکن) در شهر کرمانشاه فعال است.
نوار قلب، نوار مغز، تست ورزش، جراحی های سرپایی، جراحی های مخصوص پوست (فقط درمانگاه حاج دایی)، کولونوسکوپی، آندوسکوپی، اسپیرومتری(تست تنفس)، سونوگرافی و خدمات آزمایشگاهی(فقط درمانگاه مهدیه) از جمله خدماتی است که به گفته بهاری در کلینیک های ویژه مستقل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بیماران ارایه می شود.
تعرفه کلینیک های ویژه هم حدود «یک دهم» هزینه خدمات بخش خصوصی است و هزینه معاینه پزشک متخصص پنج هزار و ۸۰۰ تومان و پزشک فوق تخصص ۶ هزار و ۸۰۰ تومان است.
مدیر کلینیکهای ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به الکترونیکی بودن بخشی از خدمت رسانی به بیماران گفت: هم اکنون سامانه «پذیرش ۲۴» به ۲ صورت اپلیکیشن (برنامه کاربردی) و سایت در دسترس همه شهروندان قرار دارد و آنان می توانند با مراجعه به سایت www.paziresh۲۴.com یا نصب برنامه «پذیرش ۲۴» بر روی تلفنهای همراه خود، اقدام به ثبت نوبت برای پزشک مورد نظر در حدود ۵۰ بیمارستان و درمانگاه استان کنند.
اکنون ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه فعال است.