«زهره رستمی» روز شنبه در جلسه کارگاه آموزشی توان افزایی و تاب آوری تشکل های مردم نهاد استان که در مرکز توابخشی بهزیستی بلوار تاق بستان برگزار شد، گفت: این کارگاه ها در ۲ مرحله برای آموزش سمن ها و خانوادهها با هزار و ۸۰۰ ساعت نفر اجرا می شود.
وی افزود: کارگاه های توان افزایی و تاب آوری در ۹ محله حاشیه نشین و سکونتگاه های غیر رسمی شهر کرمانشاه و شهرستانهای اسلام آبادغرب، هرسین، جوانرود و پاوه با همکاری دفاتر تسهیلگری و سازمان بهزیستی اجرا میشود.
رستمی ابراز امیداوری کرد باتوجه به تجربیات مثبت برگزاری کارگاههای توان افزایی و تاب آوری در سال های ۹۶، ۹۷ در استان، برگزاری این کارگاه موجب ارتقای تاب آوری بین خانوادهها شود.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه با اشاره به برخی از مشکلات اجتماعی استان مانند طلاق و خودکشی، آموزش خانواده ها را به ویژه در محلات حاشیه نشین یک ضرورت برای افزایش سلامت روان و رضایت مندی زندگی خانواده ها دانست و گفت: آموزش توان افزایی و تاب آوری برای همه اقشار جامعه ارزشمند است و باید تلاش کنیم سطح جامعه را با چنین آموزش های بالا ببریم.
وی گفت: در سال های ۹۶ و ۹۷ این کارگاه توان افزایی و تاب آوری زیرنظر معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در مرحله اول؛ پنج محله و در مرحله دوم؛ در ۱۴ محله استان هر شهرستان یک محله اجرا شد و در سال جاری نیز در ۹ محله با ۶۹ میلیون تومان اعتبار اجرا می شود.