جمال کاظمیاصل روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این مشترکان در ردیف مشترکان کم مصرف بوده و از تخفیف کامل مصرف برخوردار خواهند شد، اظهار داشت: این طرح در واقع جهت نهادینهسازی مصرف بهینه انرژی برق است که با این شیوه مشترکان به صرفهجویی تشویق میشوند.
وی افزود: مشترکان گروههای پرمصرف نیز میتوانند با راهکارهای مدیریت مصرف خانگی وارد گروه کم مصرفها شده و از مزایای این طرح بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه این طرح شامل مشترکان برق خانگی است، افزود: علاوه بر این، یک طرح تشویقی نیز به منظور مدیریت بار در فصل پیک برای مشترکان برق کشاورزی اجرا میشود که اگر کشاورزان نیز در فصل تابستان و در زمان پیک مصرف به مدت چهار ساعت مصرف برق خود را به صفر برسانند، ۲۰ ساعت باقیمانده به طور رایگان محاسبه میشود.
مدیر امور توزیع برق میاندوآب گفت: مشترکان صنعتی نیز در صورت همکاری در اجرای طرح ذخیره عملیاتی و قطع مصرف خود در زمان اعلام "دیسپاچینگ" ( هماهنگ کردن تولید و مصرف ) میتوانند به نسبت زمان همکاری، تشویقی دریافت کنند.
وی افزود: همچنین در قالب اجرای طرح چاوش (چالش اندازهگیری ولتاژ شبکه) نیز که از اواسط سال ۹۷ همزمان با سراسر کشور در میاندوآب اجرایی شده، هنگام قرائت کنتورهای دیجیتالی مشترکانی که ولتاژ برق آنان کمتر از حد استاندارد باشد، شناسایی و ولتاژ برق در آنها با تدابیر مختلف اصلاح میشود.
وی همچنین با اشاره به استفاده غیرمجاز از شبکه برق در میاندوآب گفت: برخی مردم هنگام ساخت و ساز واحد مسکونی، برق مورد نیاز خود را به صورت غیرمجاز تامین میکنند که برای این مشترکان در صورت دارا بودن پروانه ساخت، انشعاب موقت روزانه واگذار میشود تا امور ساخت و ساز خود را انجام دهند.
وی با بیان اینکه میاندوآب جزو شهرهایی است که استفاده غیرمجاز از شبکه برق در آن نسبت به شهرهای دیگر پایین است، گفت: از ابتدای سالجاری حدود ۲۶۰ انشعاب غیرمجاز جمعآوری و چند فقره پرونده قضایی در این راستا تشکیل شده در حالی که در شهرهای دیگر این آمار خیلی بالاست و این حاکی از فرهنگ والا و ارتقای آگاهی شهروندان میاندوآبی است.
طرح برق امید یکی از ابتکارات و خدمات دولت دوازدهم به شهروندان است که از ابتدای آبان امسال عملیاتی شده و با توفیقات چشمگیری نیز همراه بوده است.
تغییر نگرش مصرف کنندگان برق خانگی به استفاده صحیح از منابع انرژی، اصلاح مصرف مشترکان پرمصرف و کمک به حفظ محیط زیست با استفاده از ساز و کارهای تشویقی و بازدارنده از اهداف اصلی طرح برق امید محسوب میشود.
۱۰۳ هزار مشترک برق اعم از خانگی، تجاری و صنعتی در میاندوآب وجود دارد و بالای یش از ۹۸ درصد جمعیت این شهرستان از نعمت برق بهرهمند هستند و که این نشان از ضریب نفوذ بالای برق در این شهرستان دارد.
نظر شما