۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵
کد خبرنگار: 776
کد خبر: 84237619
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

زالی: کرونا فرصت بازمهندسی گروههای آموزشی دانشگاه است

تهران - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پرشکی شهید بهشتی با اشاره به این که تهدید کرونا برای گروههای علمی وآموزشی دانشگاه می تواند به عنوان فرصتی طلایی تلقی شود، گفت: بازمهندسی گروههای آموزشی علوم پایه دانشگاه در بحران کرونا می تواند جایگاه ممتاز این گروهها را ارتقا دهد.

دکتر علیرضا زالی روز یک شنبه در نشست پایان سال با مدیران گروه علوم پایه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که با هدف بررسی دستاوردها و تبیین اهداف سال جدید صورت گرفت افزود: حاصل تلاش مجموعه دانشگاه در ۱۲ دانشکده، از مرز چهار هزار مقاله گذشت و ۱۲,۵درصد رشد کمی در مقالات و ۴۱.۵ درصد رشد کمی و کیفی دانشگاه در حوزه های علمی و پژوهشی داشته ایم.

وی با اشاره به این که از هر چهار مقاله پژوهشگران یک مقاله در زمره مقالات Q۱ قرار دارد افزود: سرانه هر عضو هیئت علمی سه مقاله، رشد شاخص ها در h-indx، کاهش تعداد اعضای هیات علمی خاموش و ارتقا در نظام رتبه بندی لایدن از جمله دستاوردهای بزرگی است که در سایه تلاش های اساتید و محققان دانشگاه ایجاد شده است.

وی از کسب رتبه اول فناوری و رتبه اول کشوری برای هشتمین سال متوالی در حوزه تحقیقات دانشجویی در دانشگاه  علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و تاکید کرد: ۷۳ رتبه ارتقا در وبومتریکس جایگاه ممتازی است که دانشگاه در رقابتی بین ۳۰ هزار دانشگاه و موسسه آموزشی و پژوهشی در دنیا به خود اختصاص داده است.

وی افزود: دانشگاه برای اولین بار در نظام رتبه بندی شانگهای و تایمز نیز در زمره برترین های جهانی قرار گرفت.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی زالی در ادامه با اشاره به تلخ کامی های یکسال گذشته که با شیوع گسترده اپیدمی کرونا ایجاد شد تاکید کرد: تهدید کرونا برای گروههای آموزشی و علمی مختلف دانشگاه می تواند به عنوان فرصتی طلایی تلقی شود چرا که بنظر می رسد این ویروس سالها با بشر دست به گریبان باشد، بنابراین لازم است گرههای علمی و آموزشی دانشگاه از جایگاه ممتاز وپتانسیل های علمی گروه در راستای به بازمهندسی گروه بهره ببرند.

وی شناسایی و جذب افراد برجسته علمی، افزایش فعالیت های بین المللی، برنامه ریزی برای جذب دانشجویان خارجی و ایجاد رشته های بین رشته ای را راهکار موثری برای ارتقا علوم پایه در دانشگاه عنوان کرد.

زالی با تاکید بر ارتباط موثرتر و بیشتر گروههای پایه و بالینی خاطرنشان کرد: ظرفیت های علمی و امکانات گروههای آموزشی دانشگاه باید با حفظ ساختارها مورد استفاده قرار بگیرد.

زالی افزایش فعالیت های گروه های آموزشی پایه را یکی از اساسی ترین ارکان پیشرفت دانشگاه دانست و افزود: ایجاد کانون فارغ التحصیلان دانشگاه می تواند جایگاه دانشگاه را در رتبه بندی ها ارتقا دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha