۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۳۴
کد خبرنگار: 895
کد خبر: 84239419
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۱ هزار هکتار سامانه‌ نوین آبیاری در مزارع خراسان رضوی راه‌اندازی شد

گناباد- ایرنا- قائم مقام رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سامانه‌ نوین آبیاری از ابتدای امسال تاکنون در سطح ۱۱ هزار و ۸۰۰ هکتار از کشتزارهای این استان راه‌اندازی و بکار گرفته شده است.

جواد اسماعیلی روز دوشنبه در مراسم معرفی و تقدیر مدیران جدید و پیشین جهاد کشاورزی گناباد افزود: محدودیت اعتباری در اجرای سامانه‌های نوین آبیاری و احیا و مرمت قنوات در استان خراسان رضوی وجود ندارد و اگر طرحها و اقدامات کشاورزان شاخصه های لازم را داشته باشد از این اعتبارات بهره مند می شوند. 

وی ادامه داد: بیش از ۳۰۰ رشته قنات استان خراسان رضوی هم از ابتدای امسال تاکنون لایروبی و مرمت شده است.

قائم مقام رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی توسعه کشتهای گلخانه ای را از اقدامات اساسی برای افزایش بهره وری و راندمان بخش کشاورزی برشمرد و گفت: هزار هکتار توسعه این کشتها در استان طی امسال هدف گذاری شده و شهرستان گناباد از ظرفیتهای خاصی در این بخش برخوردار است.

اسماعیلی افزود: از سال ۱۳۹۲ و آغاز به کار دولت تدبیر و امید تاکنون ۶ هزار و ۳۰۰  میلیارد ریال برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان خراسان رضوی اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: از این میزان ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از ابتدای امسال تاکنون و  هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال هم طی پارسال و در مجموع ۵۰ درصد اعتبارات توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی خراسان رضوی از سال ۱۳۹۲ تاکنون تنها طی دو سال گذشته تخصیص یافته است.

قائم مقام رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: رفع موانع تولید بخش کشاورزی مورد توجه خاص مسوولان و دست اندرکاران ذیربط و از جمله سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی قرار دارد و بدین منظور از همه ظرفیتهای موجود با ایجاد زیرساختهای لازم استفاده می شود.

اسماعیلی کمبود دانش تخصصی و علمی بخش کشاورزی خراسان رضوی را از مشکلات مهم این بخش برشمرد و بر بهره گیری بیشتر از ظرفیتهای بخشهای مختلف برای ارتقای سطح اطلاعات و آگاهی های کشاورزان تاکید کرد.

وی ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی برای کاهش این معضل طرح یاوران تولید و محققان بخش کشاورزی را در دست اجرا دارد و از ظرفیت تشکلهای مختلف بدین منظور استفاده می کند و برای تحقق اهداف این طرح باید بسترها و زیرساختهای لازم در زمینه های زراعی، باغی و دامپروری در نقاط مختلف فراهم شود.

قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تکمیل زنجیره تولید و بازاریابی و توجه به بازار هدف را از عوامل مهم کاهش تاثیر مشکلات و آسیبها در زمینه های گوناگون بر بخش کشاورزی ذکر کرد و گفت: برای صادرات پایدار این بخش باید در کنار بازاریابی به ارزش افزوده محصولات و به خصوص محصولات محوری کشاورزی در هر منطقه توجه اساسی داشت.

اسماعیلی افزود: بخش کشاورزی در تامین امنیت غذایی مردم و جامعه نقش اساسی دارد و باید با ایجاد زیرساختهای لازم و رفع مشکلات از ظرفیتهای این بخش حداکثر بهره را گرفت.

در پایان این مراسم نعمت الله غفوری به عنوان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گناباد معرفی و از زحمات علیرضا حسین زاده که به افتخار بازنشستگی نایل آمده است قدردانی شد.

گناباد با تولید سالانه ۲ هزار و ۲۰۶ تن تخم مرغ، ۶۳ هزار و ۵۰۰ تن شیر، ۲ هزار و ۱۵۹ تن گوشت قرمز و ۱۳ هزار و ۲۱۶ تن گوشت مرغ به ترتیب رتبه های اول، دوم، سوم و چهاردهم استان خراسان رضوی را در تولید این محصولات به خود اختصاص داده است.
۳۴ هزار بهره بردار بخش کشاورزی گناباد با ۲۰ هزار هکتار کشتزار آبی،هزار و ۷۰۰ هکتار هکتار دیمزار و ۵۰۰ هزار راس دام سالانه ۸۷ هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی تولید و روانه بازار مصرف می کنند.
شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha