به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «کامبیز عباسی» افزود: در سال «جهش تولید» و در یک حرکت جهادی با حمایت های وزیر جهاد کشاورزی تعداد چهار هزار دستگاه تراکتور دیگر به صورت پیش فروش در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.
وی بیانداشت: با این تعداد، در مجموع ۲۷ هزار دستگاه تراکتور به ناوگان ماشینی کشاورزی اضافه می شود که یک رکورد تاریخی در این بخش به حساب میآید.
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بر این اساس، ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در سال جاری به ۲.۱ اسب بخار بر هکتار می رسد که بیش از تحقق برنامه خواهد بود.
پیش از این ضریب مکانیزاسیون کشاورزی کشور به ۱.۶۵ اسب بخار در هکتار رسیده بود.
به گزارش ایرنا، در دولت یازدهم ردیف اعتباری مستقلی به بخش مکانیزاسیون کشاورزی تعلق گرفت، بهطوری که برای پروژه تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی با محور اقتصاد مقاومتی از نیمه دوم سال ۹۲ تاکنون به تدریج هفت خط اعتباری به این بخش اختصاص یافته است.
خط نخست اعتباری در سال ۹۲ به ظرفیت هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، خط دوم به میزان هشت هزار میلیارد ریال در سال ۹۳، خط سوم به میزان ۱۰ هزار میلیارد ریال در سال ۹۴، خط اعتباری چهارم به مبلغ ۱۲ هزار میلیارد ریال در سال ۹۵، خط اعتباری پنجم در سال ۹۶ به مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ریال، خط اعتباری ششم در سال ۹۷ به مبلغ ۱۵ هزار میلیارد ریال و خط اعتباری هفتم در سال گذشته به مبلغ یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اختصاص یافت.
آمارها نشان میدهد سالیانه ۲۵ هزار میلیارد ریال تقاضای تسهیلات برای توسعه و نوسازی ماشینآلات کشاورزی وجود دارد.
نظر شما