۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰
کد خبرنگار: 2469
کد خبر: 84240983
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دومین نشان جهانی خادم المصطفی(ص) در سه بخش اعطا شد

تهران- ایرنا- دومین آیین اعطای نشان جهانی خادم المصطفی(ص) در بخش های گرامیداشت خانواده چهار عضو فوت شده جامعه خادم المصطفی(ص) و تقدیر از شرکت‌های با مشارکت بالای ۴۰۰ میلیون و ۱۰۰ میلیون و کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان در موقوفات این جایزه برگزار شد.

در این مراسم که روز سه شنبه با حضور جمعی از خیرین و واقفین علمی کشور برگزار شد، نشان جهانی خادم المصطفی(ص) به خانواده چهار عضو فوت شده جامعه خادم المصطفی(ص) شامل آیت ­الله محمدعلی تسخیری، حجت الاسلام جواد اژه‌ای،سیدرضا نیری و  محمد رضا حافظی اعطا شد.

آیت­ الله تسخیری موسس مجمع جهانی اهل بیت و رئیس اسبق سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و موسس مجمع تقریب مذاهب اسلامی بود که فرزندش تندیس و تابلوی سیاه‌قلم تصویر او را دریافت کرد.

 جواد اژه‌ای اصفهانی، رییس انجمن­ های علمی و پایه‌گذار سمپاد و رییس سازمان ملی استعدادهای درخشان و نماینده رهبری در امور دانشجویان اروپا و عضو هیات موسس صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) بود که تندیس و تابلوی سیاه‌قلم تصویر او نیز به خانم بهشتی همسر وی اعطا شد.

محمدرضا حافظی پایه‌گذار جامعه خیرین مدرسه­ ساز در آموزش و پرورش که دختر وی تندیس و تابلوی سیاه قلم را او را دریافت کرد، و سیدرضا نیری رئیس پیشین کمیته امداد امام خمینی(ره)، عضو هیات مدیره خیریه عترت فاطمی و عضو هیات مدیره جامعة المصطفی(ص) که دختر او نیز تندیس و تابلوی سیاه قلم را دریافت کرد.

همچنین شرکت­ های با مشارکت بالای ۴۰۰ میلیون تومان، بالای ۱۰۰ میلیون تومان و کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان در صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه خادم المصطفی (ص) نیز در این مراسم به ترتیب لوح فلزی و تندیس چوبی را از دستان مهدی صفاری­ نیا، سعید سهراب­ پور، محسن رفیق‌دوست، محمدحسین حسین زاده، رضا سجادی، حیدر ارشدی و محمدجواد ایروانی از اعضای بنیاد مصطفی (ص) دریافت کردند.

هنرمندان عضو جامعه خادم المصطفی(ص) شامل غلامعلی اطمینان، سیدسعید کاظمی و احمد کوچکیان نیز در این مراسم لوح فلزی و کاشی  دریافت کردند.

به گزارش ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد مصطفی(ص)،در این مراسم از شرکت های دیگری که در امور خیریه علمی فعالیت کرده بودند نیز با اهدای لوح تقدیر شد.

نشان خادم المصطفی در راستای تبیین و توسعه سنت حسنه وقف و به منظور ارج نهادن به همت عالی عاشقان حضرت مصطفی معرفی شده است.

تاکنون جمع کثیری از نخبگان حوزه­ های علم، فناوری، فرهنگ و هنر به همراه علما و علاقه­ مندان به توسعه علم و فناوری، همچنین واقفین و خیرینی از دانشگاه­ ها، شرکت­های دانش­ بنیان، سازمان­ ها و موسسات مختلف به جرگه ­ی خادمین حضرت مصطفی پیوسته ­اند که تحقق “هر مسلمان حداقل یک سهم برای توسعه علم و فناوری در جهان اسلام” را سبب شوند.

نشان خادم المصطفی در سطح بین ­الملل به ثبت رسیده است و قصد دارد از همّت والای واقفین علم و فناوری در سراسر گیتی، اراده ­ای واحد را به منظور تحقق اهداف عالی جایزه مصطفی منجر شود. این نشان مبارک به همراه لوح تقدیر و بج خادم المصطفی به خادمین حضرتش تقدیم می ­شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha