محمد صابونچی ذوالفقاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: جدای از این تعداد وکیل در استان، هم اکنون ۱۲۹ نفر دیگر نیز به عنوان کارآموز فعال هستند.
وی به فرهنگ سازی برای استفاده از وکیل در پرونده ها تاکید کرد و افزود: برخی از وکلا از وضعیت مناسب معیشتی برخوردار نیستند به طوری که ۶۰ درصد وکلای جوان حتی ماهی یک پرونده نیز ندارند.
رییس کانون وکلای دادگستری آذربایجانغربی با بیان اینکه هزنه تمدید پروانه وکلات در حالت کلی حدود ۲ میلیون تومان است، اظهار داشت: متاسفانه ۲۰۰ نفر از وکلا به دلیل عدم توانایی در پرداخت این رقم ناچیز، اقدام به تمدید پروانه وکالت خود نمی کنند.
صابونچی با اشاره به صدور ۸۰ فقره پروانه جدید کارآموزی نیز افزود: برخی قوانین دست و پاگیر در یک سال اخیر سبب شده که این کانون نه تنها حرکت رو به جلویی نداشته باشد بلکه تمام انرژی خود را صرف برون رفت از مشکلات خود کند.
وی با تاکید بر اینکه کانون وکلای دادگستری آذربایجانغربی با تمامی نهادهای مدنی و حکومتی تعامل سازندهای دارد، اظهار داشت: برای ارتقای جایگاه حقوق شهروندی از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
وی با انتقاد از جای نداشتن روز وکیل در تقویم رسمی کشور، بیان کرد: رییس جمهوری عملی شدن این مورد را وعده داده که امیداریم به زودی عملی شود.
رییس کانون وکلای دادگستری آذربایجانغربی با اشاره به حمایت نشدن مالی افراد بی بضاعت در پروندههای تسخیری توسط قوه قضاییه نیز گفت: طی یک سال گذشته وکلای این کانون پرونده ۲۰۲ فرد بی بضاعت را به صورت رایگان برعهده گرفتند.
در ادامه این نشست تفاهمنامه همکاری بین کانون وکلای دادگستری آذربایجانغربی و خانه مطبوعات استان نیز به امضا رسید.
کانون وکلای آذربایجانغربی از سال ١٣٧۶ فعالیت خود در حوزه های معاضدتی و وکلاتی آغاز کرده است.
نظر شما