حسام شیرازهمحبت روز چهارشنبه در نشست خود با خبرنگاران که در محل خانه مطبوعات این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: ایجاد یک فضای رقابتی سالم و آرام در امر انتخابات ترغیبکننده و مشوق مردم در مشارکت حداکثری در انتخابات می تواند باشد.
وی با بیان اینکه در موضوع اخلاق، گلایه های زیادی وجود دارد به طوری که رهبر معظم انقلاب نیز به آن ورود کرده اند، اظهار داشت: در انتخابات سال گذشته مجلس شورای اسلامی، در فضای مجازی اخلاق زیر سوال رفت که امری خوشایند نبود از اینرو در انتخابات پیش رو باید فضا کاملا اخلاق مدارانه باشد.
وی رسالت خبرنگاران را در ایجاد فضایی سالم و بدور از تنش سنگین عنوان کرد و افزود: در این زمینه فعالان فضای مجازی باید از خبرنگاران الگوبرداری کرده و به مسوولیت اجتماعی خود تعهد داشته باشند.
فرماندار میاندوآب با بیان اینکه گاهی اخبار وارونه جلوه داده میشود، گفت: انتظار میرود خبرنگاران با فعالیت موثر خود در انتشار اخبار، چهره شهرستان را ترمیم کنند که در این راستا، اخبار باید از مرجع اصلی آن اخذ و منتشر شود.
شیرازه محبت با بیان اینکه گاهی انتشار اخبار با چاشنی نقد بهترین کمک برای مسوولان است اظهار داشت: انتشار اخبار به ویژه در بیان مشکلات شهر مسوولان را به حل و رفع کاستیهای موجود مجاب میکند.
وی با بیان اینکه ارتقای جایگاه شهرستان و به تصویر کشیدن پتانسیلها و ظرفیتهای بالقوه آن و فرهنگ بومی منطقه، مقوله مهمی است، افزود: در این راستا باید یک بانک اطلاعاتی مناسب توسط اصحاب رسانه گردآوری شود که این امر در تصمیم گیری های مسوولان بسیار موثر خواهد بود.
فرماندار میاندوآب با بیان اینکه فعالان رسانه خود را پلکانی برای ارتقای دیگران قرار ندهند، افزود: باید وجهه رسانه آنقدر حفظ شود که دیگران اجازه خواستههای نامتعارف از آن را نداشته باشند.
وی با بیان اینکه دفاع از جایگاه رسانه باید اولویت اصلی خبرنگاران باشد، اضافه کرد: هر کسی که در فضای مجازی دست به قلم میشود باید آن را به جای خبرنگار، خبررسان نامید چرا که ماهیت و جایگاه خبرنگار متفاوت تر از آن است.
شیرازه محبت گفت: از نظر اخلاقمداری در حوزه رسانه، خبرنگاران میاندوآب نمره قابل قبولی دارند و نیاز است با برگزاری کارگاههای آموزشی به رشد و تقویت این مهم در جامعه نیز کمک کرد.
وی با بیان اینکه باید روابط عمومی دستگاههای اجرایی نیز تحرک بیشتری داشته باشند، اظهار داشت: باید مدیران نیز اقدامات و عملکرد خود را از طریق رسانهها به اطلاع مردم برسانند و این مهم در مرحله اول بر عهده روابط عمومی هاست و مدیران نیز در این زمینه باید برنامه ریزی لازم را داشته باشند.
فرماندار میاندوآب همچنین اشاره به راهاندازی نمایندگی خانه مطبوعات آذربایجان غربی در این شهرستان، با بیان اینکه خبرنگاران از این امکان ایجاد شده به عنوان ظرفیت استفاده کنند، افزود: میتوان در این مکان دورههای خبرنگاری، مصاحبه با مدیران دستگاههای اجرایی و همچنین نشستهای اختصاصی برگزار کرد.
شیرازهمحبت با بیان اینکه پیگیری مسایل صنفی خبرنگاران از دیگر قابلیتهای خانه مطبوعات و رسانهها است، اظهار داشت: از این مکان همچنین به عنوان اتاق فکر و محل برگزاری میزگردهای اختصاصی در خصوص مسایل شهرستان و یا در حوزههای مختلف از جمله نقد کتاب و بررسی مباحث مربوط به توسعه شهرستان با حضور کارشناسان اقدام کرد.
در میاندوآب نمایندگی ۲ خبرگزاری شامل ایرنا و صدا و سیما، پنج نشریه مکتوب از جمله هفتهنامههای قلعه، گشایش و یاشایش، دو هفتهنامه طرز و مسرت و ۲ پایگاه تحلیلی و خبری شامل میاندوآبپرس و زرین خبر فعالیت دارند.
این شهرستان با بیش از ۲۷۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما