برنامه‌های فرهنگی دانشگاه تهران و تمدید مهلت حضور در جشنواره‌ها
عکس تزئینی است

تهران-ایرنا- دانشگاه تهران در نظر دارد رویدادهای هنری و فرهنگی اعم از جشنواره ترویج مسوولیت‌پذیری اجتماعی،جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان،اولین همایش علمی و جشنواره موزه‌های دانشگاهی و کنفرانس دوسالانه مطالعات ایران معاصر را برگزار کند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران طی اطلاعیه‌ای از تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره درون دانشگاهی رویش تا ۱۵ اسفند ماه سال جاری خبر داد.

جشنواره درون دانشگاهی رویش، در بخش کانون‌های برگزیده دانشگاه، آثار و دستاوردهای متقاضیان می‌توانند برای ارسال آثار و مشاهده شیوه‌نامه به سامانه culfest.ut.ac.ir مراجعه کنند. این زمان، غیرقابل تمدید است.

جشنواره ترویج مسوولیت‌پذیری اجتماعی

همچنین طبق اطلاعیه دانشگاه تهران، فرصت ارسال آثار به اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی تا پانزدهم فروردین ۱۴۰۰ تمدید شده است و مقاله‌های بخش علمی با کد اختصاصی ۶۲۸۳۴-۹۹۲۰۰ در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه داده خواهند شد.

لازم به ذکر است، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف ترویج مسوولیت‌پذیری اجتماعی و تحقق دانشگاه اجتماعی، اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی را در سه بخش علمی، ادبی و هنری و اعطای «تندیس مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه تهران» برگزار می‌کند.

دانشجویان، کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران برای ثبت‌نام و ارسال آثار در اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی می‌توانند به سامانه srpf.ut.ac.ir مراجعه کنند. آئین اختتامیه این جشنواره در اوایل اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان

چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان برگزار می‌شود. معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در راستای توجه به آثار و تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب، نه فقط به‌عنوان امری تکلیفی در حوزه کتاب‌های درسی بلکه در گستره وسیع آثار ادبی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی اقدام به برگزاری چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان کرده است.

محورهای این جشنواره شامل کتاب‌های ادبی و هنری، اجتماعی و سیاسی، دینی، اخلاقی و تربیتی است. دانشجویان می‌توانند تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند.

اولین همایش علمی و جشنواره موزه‌های دانشگاهی کشور

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، طی فراخوانی از برگزاری اولین همایش علمی و جشنواره موزه‌های دانشگاهی کشور خبر داد. در این فراخوان به شرح زیر آمده است: این معاونت، به منظور برداشتن گامی مفید در راستای توسعه و ارتقای فرهنگ موزه‌های دانشگاهی کشور، اولین همایش علمی و جشنواره موزه‌های دانشگاهی کشور را در سه بخش رقابتی، نمایشگاهی و همایش علمی و با موضوعات فیلم مستند (حداکثر ۳۰ دقیقه)، عکس، نقاشی و طراحی برگزار می‌کند. در این همایش، ضمن بررسی علمی این موضوع و مشارکت دادن جامعه علمی در ارتقای کمی و کیفی موزه‌های دانشگاهی، زمینه توسعه نظری و عملی موزه‌های دانشگاهی کشور نیز فراهم خواهد شد.

موزه‌های دانشگاهی و کارکردهای آن در جهان معاصر، موزه‌های دانشگاهی و گردشگری علمی- فرهنگی، موزه‌های دانشگاهی و مدیریت شهری، موزه‌های دانشگاهی و توسعه پایدار، نقش موزه‌های دانشگاهی در ارتقای علمی و فرهنگی دانشگاه و موزه‌های دانشگاهی و روابط بین‌المللی از محورهای این همایش است. علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و جهت ثبت‌نام به سامانه همایش به آدرس unmuseums.ut.ac.ir مراجعه و با توجه به محورها نسبت به ارسال مقاله در سامانه همایش اقدام کنند.

فرصت ارسال آثار به این همایش تا ۲۵ اسفند ماه سال جاری است. همایش از روز دوشنبه ۲۸ تا پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد و آئین اختتامیه در روز پایانی جشنواره و همایش صورت می‌گیرد.

لازم به ذکر است، مقالات پذیرفته شده در همایش با کد اختصاصی ۰۰۲۰۱-۳۲۰۳۶ در ISC نمایه داده خواهد شد.

کنفرانس دوسالانه مطالعات ایران معاصر

در دهه های گذشته، به‌ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، جریان شرق‌شناسی و ایران‌شناسی غالب در جهان، بیش از پیش، رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته و در لباس آثار آکادمیک، تصویری مغایر با واقعیت را از ملت و کشور ایران ارائه می کند.

در این رویکرد، پشتوانه کهن تاریخی و فرهنگ غنی ملت ایران معمولاً نادیده گرفته میشود و بدون دسترسی مستقیم به موضوع مورد مطالعه و نیز بدون در نظر گرفتن متغیرهای فراوان و پیچیدگی های جامعه کنونی ایران، نظریه های بی پایه ای ترویج میشود. این روند در برخی محافل دانشگاهی غربی و بعضاً شرقی وارد شده و تبدیل به سنتی علمی شده است که وقتی در ریشه های آن دقت کنیم، در امتداد همان سنت شرق‌شناسی قرار میگیرد.

از این رو و برای مقابله با این جریان و زدودن تحریفات و ارائة تصویر دقیقتر از ایران امروز، چندی است که دانشکده مطالعات جهان، دانشگاه تهران، وارد عرصه تولید علم و تربیت نیروی متخصص و تربیت دانشجویان غیرایرانی در حوزه مطالعات ایران معاصر شده است.

به این منظور کنفرانس دوسالانه مطالعات ایران معاصر ۱۰ و ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۰ برگزار می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha