فاز سوم مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات صنایع غذایی راه‌اندازی شد

تهران- ایرنا- فاز سوم مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور سورنا ستاری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، امروز ( شنبه ) راه اندازی شد.

مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از سال ۱۳۹۵ با همکاری و مساعدت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد و فاز دوم آن هم در سال ۱۳۹۷ تشکیل شده است.

وحید مفید معاون توسعه مدیریت و منابع انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در حاشیه راه اندازی به خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا گفت: شرکت ها و افراد محقق در قالب هسته های نوآور در این مرکز فعالیت می کنند و امکاناتی مانند پایلوت پلن و آزمایشگاه برای آنان فراهم شده است. 

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۵۰ شرکت و هسته نوآور در این مجموعه فعال هستند و امکانات برای جذب سایر شرکت ها، هسته های نوآور و دانش بنیان در این مرکز وجود دارد.

مفید ادامه داد: در چهار سالی که از فعالیت این مجموعه می گذارد، دستاوردهای خوبی در زمینه تولید محصولات محقق شده و همچنین بسیاری از فارغ التحصلان دانشکده صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بازار کار و صنعت معرفی شدند.

وی درباره تولیدات این مجموعه گفت: در این مرکز محصولات مختلفی تولید شده که ساخت فروکتوز، طعم دهنده های مواد غذایی و یک سری مکمل های غذایی برای افراد خاص و همچنین یک سری نرم افزارهایی برای رژیم غذایی از جمله این محصولات است.

به گزارش ایرنا، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری صبح امروز از دستاوردهای صنایع غذایی تولیدی شرکت های دانش بنیان فعال در مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بازدید کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha