کارشناس آموزش از راه دور اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی در حاشیه این آیین به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در مدرسه روستای محمدعلی پهلوان ۱۰ دانش آموز دختر و در مدرسه روستای باغچق ۱۵ دانش آموز دختر در طرح آبا جذب شده اند.
زهرا نیازی مقدم گفت: در هر مدرسه، یک کلاس با کمک یک خیر، به تلویزیون هوشمند و لپ تاپ تجهیز شده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۲ هزار و ۱۴۰ نفر دانش آموز بازمانده از تحصیل در سه شهرستان استان شناسایی شده است خاطرنشان کرد: تاکنون هزار و ۴۱۰ نفر از دانشآموزان در طرح آبا (آشتی با آموزش) ثبتنام موقت شدهاند.
نیازی مقدم اظهار داشت: در طرح آبا، دانش آموزان زیر ۱۸ سال دوره متوسطه اول و دوم در شهرستان های بجنورد، شیروان و راز و جرگلان که به هر علت، تحصیل را ترک کرده و یا از حضور در کلاس های درس بازمانده اند با کمک خیران از خدمات آموزش بهره مند میشوند.
نیازی مقدم خاطرنشان کرد: دانش آموزان بازمانده از تحصیل کمتر از ۱۸ سال، با کمک خیران، زیر پوشش آموزش قرار می گیرند و خیری از خارج استان، تامین تجهیزات مورد نیاز برای اجرای این طرح را تعهد کرده است.
وی اظهار داشت: در این طرح دانش آموزان در روستاها و یا سایر مناطق از راه دور آموزش می بینند، امکانات مورد نیاز در این طرح یک اتاق و تجهیزات مثل تلویزیون، لپ تاپ و یا تبلت است که خیر، تامین این تجهیزات را تعهد کرده است.
کارشناس آموزش از راه دور اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی افزود: در این طرح دانش آموزان به صورت انفرادی و یا گروهی، می توانند با تشکیل کلاس از خدمات آموزشی بهره مند شوند.
بر اساس این گزارش، شماری از دانش آموزان به علت اشتغال به کار از تحصیل بازمانده اند که در این زمینه، تلاش شده است تا خیران استان در پرداخت کمک های مالی، مشارکت کنند.
بیشترین بازماندگان از تحصیل استان، به ترتیب مربوط به شهرستان های بجنورد، شیروان، مانه و سملقان، راز و جرگلان و اسفراین است.
۱۸۰ هزار دانش آموز در ۲ هزار مدرسه خراسان شمالی زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کنند.
نظر شما