به گزارش ایرنا، رقابتهای بینالمللی جام مربیان و کشتی گیران برتر اوکراین طی روزهای ۸ تا ۱۰ اسفندماه در شهر کییف پایتخت اوکراین برگزار شد و نمایندگان منتخب کشورمان توانستند ۳ مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۳ مدال برنز در این رقابت ها بدست آورند.
در کشتی آزاد تیم پنج نفره ایران توسط «محمدصادق فیروزپور» در وزن ۷۴ کیلوگرم به مدال طلا دست یافت.
در کشتی فرنگی نیز تیم ۹ نفره کشورمان توسط «علیرضا نجاتی» و «محمدعلی گرایی» در اوزان ۶۰ و ۷۷ کیلوگرم به مدال طلا، «سجاد عباسپور» و «امین کاویانینژاد» در وزنهای ۵۵ و ۷۷ کیلوگرم به مدال نقره و «محمدرضا مختاری»، «مهدی بالی» و «امین میرزازاده» به مدال برنز دست یافت.
در کشتی فرنگی «علیرضا نجاتی»، «محمدعلی گرایی» و «امیر قاسمی منجزی» در پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۹ موفق به کسب سهمیه المپیک در وزنهای ۶۰، ۷۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شدند و نمایندگان کشورمان باید برای کسب سهمیه در اوزان ۶۷، ۸۷ و ۹۷ کیلوگرم نیز در ۲ رقابت گزینشی قاره آسیا و گزینشی جهانی تلاش کنند.
اتفاقا از هر سه وزنی که سهمیه المپیک کسب شده است، سه نماینده از کشتی فرنگی در اوکراین حضور داشتند که «علیرضا نجاتی» در وزن ۶۰ کیلوگرم و «محمدعلی گرایی» توانستند مدال طلا کسب کنند و «امین کاویانینژاد» که به تازگی به وزن ۷۷ کیلوگرم تغییر وزن داده نیز عملکرد خوبی داشت و در دیدار فینال نتیجه را به گرایی واگذار کرد.
همانطور که از پیش نیز «محمد بنا» گفته بود، ترکیب المپیکی تیم ملی از اردوهای تیم ملی و همچنین حضور در تورنمنتهای بینالمللی مشخص خواهد شد و در صورتی که گره کوری در برخی اوزان باشد، احتمال برگزاری مسابقه انتخابی درون اردویی نیز وجود خواهد داشت. حال به نظر میرسد که «محمد بنا» با اعزام نفرات به دنبال قطعی کردن نفرات المپیکی خود است که تا حدودی نفرات اصلی تیم ملی در وزنهای ۶۰ و ۷۷ کیلوگرم قطعی شد و اما وزن ۱۳۰ کیلوگرم «امین میرزازاده» دارنده مدال طلای نوجوانان و جوانان جهان عملکرد خوبی در اوکراین داشت و البته «امیر قاسمی منجزی» و «علیاکبر یوسفی» نیز از مدعیان دیگر این وزن هستند.
پیکارهای قهرمانی آسیا و همچنین جام وهبی امره ترکیه و در پایان رقابتهای بینالمللی پیت لازینسکی لهستان ۳ تورنمنتی است که فرنگیکاران کشورمان در آن حضور پیدا خواهند کرد و به طور حتم سنگ محک خوبی پیش از آغاز بازیهای المپیک توکیو میتواند باشد.
اما در سه وزنی هم که تیم ملی کشتی فرنگی هنوز موفق به کسب سهمیه المپیک نشده است نیز کادر فنی راهبرد خودش را داشت. در وزن ۶۷ کیلوگرم که اتفاقا تیم ملی کشتی فرنگی برای کسب سهمیه المپیک کار بسیار سختی را در انتخابی المپیک دارد «دانیال سهرابی» با ۱۸ سال سن راهی اوکراین شد که از دور رقابتها حذف شد. او در لیگ برتر موفق شده بود یکی از مدعیان اصلی این وزن یعنی «محمد الیاسی» را شکست دهد. حال به نظر میرسد که با توجه به حضور «محمدرضا گرایی» دارنده مدال طلای زیر ۲۳ جهان و همچنین «حسین اسدی» کادر فنی تلاش دارد تا سهرابی را که از فرنگیکاران با آتیه کشتی ایران است را برای سالهای آینده داشته باشد.
در وزن ۸۷ کیلوگرم نیز «رامین طاهری» فرنگیکار تیم ملی در پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۹ راهی اوکراین شد. او سه مدال طلای قهرمانی آسیا و همچنین تجربیات وافری را طی این سالها کسب کرده و حتی شانس این را داشت تا در المپیک ۲۰۱۶ ریو نیز حضور داشته باشد. اما این فرنگیکار با اخلاق خوزستانی در لحظات حساس و در کشتیهای مهم نتوانسته عملکرد خوبی را داشته باشد. به هر ترتیب در این وزن «حسین نوری» دارنده مدال برنز جهان نیز حضور دارد که آذر ماه او با تشخیص «محمد بنا» راهی جام جهانی انفرادی در صربستان شده بود و در رده پنجم قرار گرفت. به طور حتم اگر اتفاق خاصی نیافتد از بین این ۲ نفر یک نفر راهی قزاقستان برای کسب سهمیه المپیک خواهد شد.
در وزن ۹۷ کیلوگرم نیز «مهدی بالی» نیز عملکرد نسبتا خوبی داشت و به مدال برنز رسید. در این وزن «محمدهادی ساروی» دارنده طلای جوانان و برنز امیدهای جهان در یک سال گذشته توانسته خود را به کادر فنی تحمیل کند. او در جام جهانی انفرادی نیز مدال برنز گرفت و مقابل «موسی اولویف» دارنده مدال طلای جهان مبارزه خوبی داشت.
از سوی دیگر نباید از عملکرد خوب «سجاد عباسپور» دارنده مدال نقره نوجوانان جهان گذشت که در سبک وزن با کسب مدال برنز، کادر فنی را در سبک وزن امیدوار به داشتن یک فرنگیکار خوب کرد. در وزن ۷۲ کیلوگرم نیز «محمدرضا مختاری» دارنده مدال نقره نوجوانان جهان نیز با کسب مدال برنز، خود را به عنوان یکی از پدیدههای کشتی فرنگی معرفی کرد.
به طور حتم کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی بهترین استفاده و بهره را از دو تورنمنت گذشته یعنی جام جهانی انفرادی صربستان و رقابتهای بینالمللی اوکراین برد.
رقابتهای گزینشی قاره آسیا روزهای ۲۰ تا ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ و رقابتهای قهرمانی آسیا روزهای ۲۳ تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ در شهر آلماتی قزاقستان برگزار خواهد شد.
حال تیم ملی کشتی فرنگی باید ۳ فرنگیکار در وزنهای ۶۷، ۸۷ و ۹۷ برای حضور در مسابقات کسب سهمیه المپیک و ۱۰ فرنگیکار دیگر برای حضور در قهرمانی آسیا را آماده کند.
نظر شما