جمشید تقی زاده روز دوشنبه در مراسم گرامیداشت سالگرد درگذشت سیامند رحمان، افزود: با احداث این تعداد، هم اکنون ۶۰ هزار مجموعه ورزشی در سطح کشور فعال است که در راستای ارتقای سلامت جامعه و ورزش قهرمانی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه دولت نگاه خاصی به امر ورزش دارد، ادامه داد: برنامه های ویژه ای برای دومین سالگرد درگذشت سیامند رحمان درنظر گرفته شده که افتتاح پروژه های ورزشی، برگزاری یادواره و مسابقات ملی و جهانی با حضور مقامات ارشد کشوری از جمله آنهاست.
معاون پارلمانی وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: قدردانی از اسطوره های ورزشی و الگو سازی از آنان برای نسل های بعدی از دیگر اهداف وزارت ورزش و جوانان است که سیامند رحمان به عنوان رکورددار منش پهلوانی و اخلاق از جمله این ورزشکاران به شمار می رود.
تقی زاده اضافه کرد: نبود سیامند رحمان مدال حتمی طلای المپیک های آینده را از ما گرفته است اما جوانان کشور به ویژه این خطه برای شادی روح قهرمان کشورمان دوباره مدال طلای سنگین وزن را به میهن عزیزمان اهدا خواهند کرد.
وی گفت: زمانی که سیامند رحمان در مسابقات بین المللی حاضر می شد همه جهان منتظر به اهتزار درآمدن پرچم جمهوری اسلامی و طنین سرود زیبای جمهوری اسلامی ایران بودند.
در ادامه مراسم تمبر یادبود سیامند رحمان توسط مدیرکل پست آذربایجانغربی به خانواده وی اهدا شد.
سیامند رحمان قویترین مرد معلول فوق سنگین وزنهبرداری پارالمپیک و جهان روز یازدهم اسفند ۱۳۹۸ جان به جان آفرین تسلیم کرد.
«سیامند رحمان» در پاراالمپیک ۲۰۱۶ «ریو» با مهار وزنه ۳۱۰ کیلوگرمی تاریخساز شد؛ وی پس از کسب مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۱۹ قزاقستان عنوان کرد که در توکیو دوباره خواهد درخشید.
۲ مدال طلای پارا المپیک ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو، پنج مدال طلا و یک نقره مسابقات قهرمانی جهان و سه مدال طلای بازیهای پارآسیایی ۲۰۱۰ گوانژو، ۲۰۱۴ اینچئون و ۲۰۱۸ جاکارتا از سیامند ورزشکاری برجسته در سطح رقابتهای بینالمللی ساخته است.
سیامند رحمان متولد ۱۳۶۷ و اهل شهرستان اشنویه از توابع آذربایجانغربی و وزنهبردار سنگین وزن ایران است که در سال ۱۳۸۷ برای اولینبار به اردوی تیم ملی وزنهبرداری معلولان دعوت شد.
نظر شما