به گزارش ایرنا، دکتر جلیل کوهپایه زاده روز دوشنبه در نشست ستاد استانی مبارزه با کرونا افزود: این واکسن در موسسه رازی یکی از بهترین مراکز واکسن سازی کشور در دست تولید و انجام مراحل مختلف تست انسانی است.
وی یادآورشد: این واکسن نوترکیب استنشاقی و از طریق بینی مصرف می شود و دسترسی تکنولوژی ساخت آن، امتیاز بزرگی برای کشور به شمار می آید.
کوهپایه زاده اظهارداشت: فاز نخست تست انسانی واکسن کوو پارس آغاز شده است و پیش بینی می شود با توجه به کیفیت آن بتوان پس از فاز سوم، وارد مرحله تولید و تزریق انبوه شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: واکسن کوو پارس تنها واکسنی است که تاکنون متخصصان مختلف حوزه پزشکی برای تزریق آن اعلام آمادگی کرده و داوطلب شده اند.
وی خاطر نشان کرد: این واکنش متخصصان نه فقط به لحاظ دید ملی، انسانی یا اخلاقی است بلکه به دلیل اطمینانی است که به کیفیت این واکسن دارند.
کوهپایه زاده ادامه داد: امیدواریم با تولید این واکسن در کنار تامین سلامتی مردم، زمینه بی نیازی کشور به دیگر واکسن های خارجی فراهم شود و حتی پس از تولید انبوه زمینه صادرات آن مهیا گردد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد: بنا بود تا پایان بهمن ۲.۵ میلیون نفر واکسن اسپوتنیک را تزریق کنند اما این مساله محقق نشد.
وی اضافه کرد: دستیابی به تکنولوژی تولید واکسن انکوپارس در این شرایط این فرصت را ایجاد می کند که علاوه بر پاسخگویی به نیاز داخلی، در زمره کشورهای دارنده این فناوری پیشرفته قرار گیریم.
نظر شما