تازه‌ترین خبرها از فیلم‌های در حال تولید

۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۲۳
کد خبر: 84247642
تازه‌ترین خبرها از فیلم‌های در حال تولید

تهران- ایرنا- سینمای ایران در گونه‌های مختلف دوباره راه تولید را در پیش گرفته و این روزها خبرها از فعالیت در همه این گونه‌ها خبر می‌دهد.

به گزارش دوشنبه شب خبرنگار سینمایی ایرنا، فیلم سینمایی ماه بی‌بی به کارگردانی امین اصلانی که دومین پروژه سینمایی تجربی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است، پس از فیلمبرداری در خانه بروجردی‌ها و شهر تاریخی کاشان، به تدوین رسید.

تدوین این فیلم سینمایی هم توسط امین اصلانی انجام می‌شود که در کارنامه فیلمسازی او، ساخت آثاری چون گنج روان، بهرام شیت، سوگنامه سرزمین نیمروز، هزارتوی سکوت،آواز پر جبرئیل، هفت مجلس ابلیس‌کشی، داستان زن خودزن،درخت بنفش و… به چشم می‌خورد.

در خلاصه داستان ماه بی‌بی آمده است: «دختربچه‌ای در اوایل سال‌های ۱۳۰۰ شمسی در شهری در حاشیه کویر به خاطر تنبیه در مکتب‌خانه دچار مشکلات جسمی می‌شود و…»

فیلمبرداری این اثر در دی‌ماه و اوایل بهمن‌ماه ۹۹ به مدت ۲۵ جلسه، در خانه بروجردی‌ها در کاشان و برخی دیگر از لوکیشن‌های این شهر تاریخی توسط عباس حسین‌زاده به انجام رسیده بود.

محمدرضا اصلانی تهیه‌کنندگی ماه بی‌بی را برعهده دارد.

سیما بابایی (در نقش خانم آغا)، حمیرا نونهالی (در نقش خانم کوچیک)، محمود نظرعلیان (در نقش آقابزرگ)، محمد صدیقی‌مهر، فریدون محرابی، مهدی عبادتی، مریم بوبانی، عباس مشهدی‌زاده، یارتا یاران، هامون حجار، ستایش مرشد، نسرین بربند، سمیه نجفی‌زاده، از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

یک فیلم دلهره‌آور

سگ زرد به قلم و کارگردانی دلاور دوستانیان روایت مرد میان‌سالی است که در کودکی دچار آسیب‌های روانی شده و این گذشته تاریک باعث شده است که هم اکنون دست به جنایت بزند.

فیلمبرداری این فیلم با بازی مصطفی عرفانی، نرگس صفدریان، موسی شیردل و جلال عیوضی از بازیگران تئاتر در دماوند آغاز شده است. سگ زرد در ژانر دلهره‌آور ساخته می‌شود و داستانش بر اساس یک ماجرای واقعی نوشته شده است.

مسعود خداداد تصویربرداری سگ زرد را بر عهده دارد و از دیگر عوامل آن می‌توان به صدابردار: محمد جواد الله دادی، عکاس: حمزه محمد حسینی، مجری طرح و مدیر تولید: نرگس صفدریان، طراحی صحنه: ارشک راستاد، طراح گریم: نرگس صفدریان، مدیر تدارکات: جواد ربیع، مشاور رسانه: مطهره کشاورز محمدیان و تهیه‌کنندگان: دلاور دوستانیان و مصطفی عرفانی اشاره کرد.

دلاور دوستانیان متولد سال ۱۳۴۶ در ایلام است. در کارنامه فیلمسازی او ساخت آثاری مانند مورچه‌ها، جاده، زندگی پنهان،دور افتاده، هینی‌مینی، از شمال تا جنوب، داستان فیکا و فیدان و آهسته و آرام به چشم می‌خورد که با کسب جوایز بهترین مستند، فیلمبرداری و پژوهش همراه بوده است.

روایتی از یک روستای محروم

صداگذاری فیلم مستند گاگریو به کارگردانی محمود کاملی توسط عبدالرضا حیدری آغاز شد همچنین آهنگسازی این اثر توسط حسین منصف در حال انجام است.

گاگریو به تهیه کنندگی مشترک عباس رافعی و محمود کاملی قصه روستایی را در قالب مستند داستانی روایت می‌کند؛ روستایی با مردمانی که در شرایطی سخت روزگار می‌گذرانند. در این روستا خانه‌ها فاقد سرویس‌های بهداشتی هستند و بهداشت عمومی در شرایطی نابسامان است.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: «انسان‌ها با افکار و باورهای غلط در مرور زمان به صورت خودخواسته رو به اضمحلال قدم برمی‌دارند.»

محمود کاملی نویسندگی، کارگردانی و تدوین این اثر را برعهده دارد و گاگریو بیست و چهارمین فیلم وی در مقام کارگردان است.

فیلم گاگریو به صورت غیرخطی نوشته و متفاوت ساخته شده و بخشی از آن در زمستان و شرایط سخت فصلی فیلمبرداری شده است.

اخطار پنج روزه به میدان ونک رسید

فیلمبرداری فیلم سینمایی اخطار پنج روزه به کارگردانی رضا استادی در تهران همچنان ادامه دارد و گروه سازنده این فیلم در میدان ونک  بخش‌های جدیدی از این فیلم را مقابل دوربین می‌برند. 

استادی که پیش از این فیلم‌های کوتاه قوش قابان، مادر پُرمشغله، پارکینگ مزاحم و نقطه زیر صفر را ساخته، در این فیلم بلند  داستان زوجی سالمند را روایت می‌کند که زندگی آرام و عادی خود را در غیاب فرزندانشان سپری می‌کنند. حتی بیماری کرونا هم تغییری در روند زندگی آن‌ها نداشته است. آن‌ها دو فرزند پسر و یک فرزند دختر داشته‌اند که سال‌ها پیش پدر و مادر خود را ترک کرده‌اند. در چنین شرایطی روزی اخطارِ پنج روزه از دادسرا به دست آن‌ها می‌رسد که خبر از تغییری جدی و مهم در روند ساکن و معمول زندگی آن‌ها می‌دهد.

در این فیلم ناصر علاقبندان، محبوبه حبیب اله زاده و مصطفی صادقی نقش‌های اصلی را ایفاء می‌کنند. علاقبندان از بازیگران تئاتر دهه شصت در شهر مشهد است که سابقه همکاری با هنرمندانی چون داریوش ارجمند، رضا صابری، شاپور سرابی، مرحوم رضا سعیدی، حسین نوری و... را دارد.

وی از دهه هفتاد در نشریات مختلف مشهد و تهران به عنوان روزنامه نگار سیاسی و اجتماعی قلم زده و از سال ۱۳۸۵ به عنوان روزنامه نگار و خبرنگار سیاسی با روزنامه همشهری همکاری داشته است. دشت خاموش ساخته محمود بهرامی نیز آخرین حضور وی در مقام بازیگر بوده است. حبیب اله زاده نیز دبیر بازنشسته آموزش و پرورش است که برای اولین بار در این فیلم مقابل دوربین میرود.

مصطفی صادقی نیز از فعالان حوزه فرهنگ و هنر است که سوابقی چون قائم مقام جشنواره بین المللی فیلم دانشجویی، مدیر اجرایی جشنواره سینمایی آیینه و آفتاب، مدیر اجرایی جشنواره ادبی یار و یادگار،مدیر اجرایی جشنواره روح الله و  تهیه کنندگی نمایش ابلوموف را در کارنامه کاری خود دارد.

این فیلم بلند اثری داستانگو با حال و هوایی اجتماعی و شهری با نگاهی کاملاً رئالیستی است که فیلم نامه آن در شهریور ماه سال ۱۳۹۴ نوشته و در طول سال‌های گذشته بارها نسخه‌های مختلفی از آن بازنویسی و تکمیل شده است.

بخش های مهمی از این فیلم در بافت‌های فراموش شده و بخش‌های کمتر دیده شده شهر تهران مقابل دوربین خواهد رفت. در ساخت اخطار پنج روزه  علاوه بر این دو بازیگر مصطفی صادقی، لیلا همدم علی، معصومه قهرمانی، حسن موسی زاده، ابوالفضل رحیمی، محمد سوری و.... به عنوان دیگران بازیگر حضور دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha