به گزارش ایرنا، "مهدی دیناری" روز سه شنبه در ستاد مبارزه با مواد مخدر استان همدان، افزود: صرفنظر از مرکز استان و کبودراهنگ، بیشترین معتادان متجاهر پذیرش شده مربوط به سه شهرستان جنوبی تویسرکان، نهاوند و ملایر هستند بنابراین راه اندازی مرکز ماده ۱۶ در نهاوند بسیار ضروری است.
وی اظهار داشت: معتادان متجاهر پذیرش شده به تفکیک شهرستانی شامل ۴۴۳ نفر در شهرستان همدان، ۱۳ نفر ملایر، ۱۷ نفر تویسرکان، چهار نفر نهاوند، ۲۸ نفر اسدآباد، ۷۶ نفر کبودراهنگ، پنج نفر رزن و چهار نفر بهار هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان نیز دراین جلسه گفت: مشکلات کشور با کار جهادی حل می شود بنابراین باید خدمتگزار مردم باشیم.
"مصطفی آزابخت" افزود: نگاه به معتادان باید حاکی از احترام باشد تا جایی که همه همت و تلاش خود را برای بهبود و توانمندسازی این افراد، اشتغال به کار، هویت دادن و بازگشت به جامعه به کار گیریم.
وی ادامه داد: گرفتار شدن شخص در گرداب اعتیاد به مواد مخدر ، موجب بروز آسیب برای خانواده و اطرافیان فرد نیز می شود.
معاون استاندار همدان اظهار داشت: رفع کامل اعتیاد نیازمند کار، اعتقاد و روحیه جهادی است تا بتوان با تلاش و کوشش، جامعه ای عاری از معتاد داشته باشیم.
آزادبخت با بیان اینکه هویت دادن به معتادان موجب ترمیم شخصیت آنها می شود، گفت: فراهم کردن زمینه حرفه آموزی و ایجاد اشتغال مانعی برای بازگشت مجدد بهبودیافتگان به سمت اعتیاد است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان نیز بر ضرورت حمایت از افرادی که از نظر فکری و اجتماعی آسیب دیده اند تاکید کرد.
«حمید سیفی» اظهار داشت: تمهیدات استقرار انواع وسایل ورزشی از جمله ورزش باستانی و زورخانه ای در محل اردوگاه کرامت نهاوند فراهم شده است.
وی اضافه کرد: معتادان متجاهر در اردوگاه جدید کرامت در نهاوند زیر نظر مربی و مشاور ورزشی به فعالیت متناسب با وضعیت جسمانی خود می پردازند.
فرمانده بسیج ادارات سپاه استان همدان نیز در ادامه جلسه گفت: آیین افتتاح اردوگاه کرامت نهاوند ۱۸ اسفند سالجاری به صورت ویدئو کنفراسی با حضور مقامات ملی و استانی برگزار می شود.
مرکز ترک و درمان اعتیاد ماده ۱۶ سال ۹۲ در استان همدان با هدف جمع آوری، ساماندهی و درمان معتادان متجاهر راه اندازی شد و در این مرکز معتادان متجاهر نگهداری می شوند.
نظر شما