به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن حاج میرزایی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان گیلان افزود : تاکنون حدود ۲۸ میلیارد پیام در شبکه شاد مبادله شده است.
وی با بیان اینکه تعاملات شبکه ای، جریان آموزش را روی پا نگه داشته است، خاطر نشان کرد: امروز شبکه شاد به عنوان مولود ۱۱ ماهه به بزرگترین عرصه خدمت مبتنی بر فناوری ارتباطات و اطلاعات تبدیل شده است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در ارتباط با اقتصاد مقاومتی عنوان کرد : راه اندازی شبکه شاد و ادامه و استمرار جریان آموزش یکی از بارزترین جلوه های اقتصاد مقاومتی است، ما تهدید بزرگ جهانی را به یک فرصت برای نظام تعلیم و تربیت ایجاد کردیم و منفعل نشدیم.
وی با اشاره به برخی گلایه ها در ارتباط با شبکه شاد خاطر نشان کرد: کرونا دانش آموزان را از مدرسه بیرون کرد، بروز این وضعیت در اختیار ما نبود و بارها هم در جلسه ستاد ملی کرونا عنوان کردم اگر یک ساعت هم شده دانش آموز به مدرسه برود و امکان آن باشد ظرفیت هایمان را فراهم کردیم و بر آموزش حضوری تاکید داشتیم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در ابتدا کرونا دانش آموزان را از مدرسه به پای اینترنت، واتساپ و تلگرام برد، گفت : اما شبکه شاد دانش آموزان را از محیط ناامن به محیط امن آورد.
وی با تاکید بر این مطلب که هدف ما این است که دانش آموزان با کیفیت یاد بگیرند و هیچ دانش آموزی نیز نباید از آموزش دور باشد، اضافه کرد: به مدیران گفته ام که محرومیت از اینترنت و ابزار هوشمند به معنی محرومیت از آموزش نیست، همه باید آموزش را فرا گیرند و در این ارتباط مراقبت های لازم صورت می گیرد.
وی در ادامه معتبرترین راه برای تحول یک جامعه را تحول در یادگیری آن جامعه دانست و اظهار داشت: بنیان همه تحولاتی که در عرصه های دیگر مشاهده می شود، از منشا یادگیری آغاز می شود، انسان ها در پرتو یادگیری متمدن می شوند، شخصیت آنها تجلی پیدا می کند و قوام می یابد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نقش و جایگاه تعلیم و تربیت خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش انسان را رشد می دهد، متحول می کند و منشاء همه تحولات را مدیریت می کند.
وی بیان داشت: از اینرو می توان گفت که آموزش و پرورش و یادگیری بزرگترین فرصت یک جامعه برای تحول و ساختن آینده متفاوت، با کیفیت تر، زندگی مفیدتر و کیفیت بهتر برای زیستن است.
حاجی میرازیی در ادامه با اشاره به نقش مهم خیرین و اینکه آنان همیشه راهگشا بوده اند، خاطر نشان کرد: طرح آجر به آجر یکی از طرح ها در حوزه مدرسه سازی است که هدف ما با اجرایش آن است که همه مردم در ساخت مدرسه سهیم باشند.
استان گیلان دارای افزون بر ۳۶۸ هزار دانش آموز است
نظر شما