ابوالفضل گنجی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس ظرف سه ماه منتهی به پایان بهمن ماه امسال جهت رعایت و اعمال شیوهنامههای بهداشتی پیشگیری از اتقال و شیوع ویروس کرونا، از صدور بلیت اتوبوس برای ۳۵ مسافر در خراسان رضوی جلوگیری شده است.
وی ادامه داد: این آمار بر اساس اعلام مراکز صدور بلیت اتوبوس بینشهری و شرکتهای حمل و نقل فعال در خراسان رضوی از زمان آغاز بررسی سلامت مسافران در چارچوب فعالیت "سامانه مشترک وزارت بهداشت" استخراج شده است.
رییس اداره حمل و نقل مسافر راهداری خراسان رضوی گفت: بیشترین تعداد بلیتهای اتوبوس بینشهری این استان در پایانه امام رضا (ع) مشهد صادر میشوند که شامل ماهانه ۱۰ هزار تا ۱۲ هزار فقره بلیت خروجی از خراسان رضوی است.
وی به آغاز استعلام سلامت شهروندان متقاضی مسافرت با اتوبوس در قالب سامانه مشترک وزارت بهداشت از ابتدای آذر ماه گذشته اشاره و بیان کرد: این روند علاوه بر زمان صدور بلیت توسط عوامل و شرکتهای فروش بلیت در محل پایانه و پیش از سوار شدن مسافر به اتوبوس توسط شرکتهای حمل و نقل نیز انجام و بر این اساس از صدور بلیت سفر برای افراد مبتلا و یا مشکوک به کرونا جلوگیری میشود.
گنجی همچنین به کاهش ۵۷ درصدی ورود مسافر با اتوبوس به خراسان رضوی ظرف ۱۰ ماه گذشته امسال اشاره و بیان کرد: این استان با وجود شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا کماکان رتبه نخست ورود مسافر را در میان استانهای کشور به خود اختصاص داده است.
وی افزود: با این حال پنج هزار و ۱۰۰ دستگاه ناوگان مسافربری عمومی جادهای، ۴۵ مجتمع بینراهی و ۱۶ پایانه مسافربری خراسان رضوی نوروز امسال همزمان با اجرای و اعمال شیوهنامههای ابلاغی از سوی ستاد ملی کرونا، پذیرای مسافران خواهد بود.
۱۳۲ شرکت حمل و نقل مسافر در قالب ناوگان سواری کرایه، اتوبوس و مینیبوس مسافربری در خراسان رضوی فعالیت دارند. ۳۸ شرکت از این مجموعه در مشهد خدمات میکنند.
نظر شما