شرکت‌های دانش بنیان به ساخت قطعات مورد نیاز واحدهای تولیدی بپردازند

بندرعباس- ایرنا- استاندار هرمزگان بر برقراری ارتباط دائم با دانشگاه ها، گروه‌های دانش بنیان و متخصصان به منظور مشارکت در تولید و ساخت قطعات مورد نیاز واحدهای تولیدی تاکید کرد.

فریدون همتی روز شنبه در آیین آغاز بکار دومین نمایشگاه مجازی فرصت‌های ساخت داخل و جهش تولید در هرمزگان افزود: در گام بعدی باید وزارت خانه ها متناسب با استعدادهای موجود در کشور، نسبت به کاهش گام به گام واردات با مشارکت شرکت های دانش بنیان، دانشگاه ها و با استفاده از توان متخصصان داخلی اقدام کنند. 
وی با بیان اینکه این نمایشگاه ابتکاری با همت سازمان صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه ها و پارک علم و فناوری برای دومین سال متوالی اجرایی می‌شود، بیان داشت: با توجه به ضرورت معرفی و تامین نیازمندی های واحدهای تولیدی در بخش‌های مختلف، این نمایشگاه باید به صورت دائمی با تولی گری سازمان صمت در هرمزگان دائر شود. 
استاندار هرمزگان عنوان کرد:  با اقدام خوب وزارت صمت، واردات ۴۵ میلیارد دلار کالا، خدمات و قطعات در بخش‌های مختلف احصاء شده که بیشترین واردات شناسایی شده در حوزه وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت است. 
وی با تاکید بر برقراری ارتباط دائم با دانشگاه ها، گروه های دانش بنیان و متخصصان برای تولید و ساخت قطعات مورد نیاز واحدهای تولیدی، بیان داشت: تجربه سالیان اخیر نشان داده که هر جا در محدودیت و سختی بودیم و به‌واسطه تحریم‌ها، به کالاها و  قطعاتی که برای راه اندازی واحدها ضروری است، دسترسی پیدا نکردیم، با دست توانای متخصصان داخلی بسیاری از این اقلام ضروری طراحی و به تولید انبوه رسیده است.
  همتی با تاکید بر حمایت از ریل گذاری سازنده و پایه‌ای در کشور برای استفاده از توان متخصصان و مهندسان داخلی، تصریح کرد: ایجاد این توانمندی علاوه بر کاهش وابستگی به ارز برای واردات کالاها، در تقویت باور ملی، ایجاد روحیه سازندگی و همچنین تقویت بخش تولید در کشور اثرگذار است. 
وی افزود: صنایع دریایی یکی از نیازهای اصلی هرمزگان است که باید جهشی جدی در زمینه تولید قطعات این بخش صورت بگیرد. 
استاندار هرمزگان اظهار امیدواری کرد: با تحقق هدف گذاری مهم این نمایشگاه، بخش عمده نیازهای واحدهای مختلف تولیدی و صنعتی در کشور مرتفع شود.

نمایشگاه مجازی فرصت‌های ساخت داخل و جهش تولیدهرمزگان
 از امروز ۱۶ اسفندماه به مدت سه روز با هدف ارائه نیازمندی‌های صنایع کشور در گروه های هدف که در حال حاضر از طریق واردات تامین می‌شود، فعالیت خود را آغاز کرده است.
۲۸واحد صنعتی، بزرگ و فرادستی صنایع معدنی فلزی و غیرفلزی،  صنایع دریایی و نفت، گاز و پتروشیمی و صنایع کوچک در فضایی نزدیک، کمبودها و نیازهای‌شان را به صورت مجازی به نمایش گذاشته اند.
علاقه مندان می‌توانند از طریق مراجعه به آدرس http://www.skyroom.online/ch/hmstp/smt  در پنل های تخصصی  شرکت کنند و امکان بازدید از نمایشگاه مجازی نیز از طریق آدرس Dpe.Hprmozgan.ac.ir فراهم شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha