به گزارش شنبه شب مرکز خبر حوزه حجتالاسلام و المسلمین علس عباسی در دیدار رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی به تشریح فعالیت علمی مراکز و نمایندگیهای جامعةالمصطفی در داخل و خارج ایران پرداخت و اظهار داشت: جامعةالمصطفی در سال ۱۳۸۶ با دستور رهبر معظم انقلاب از تلفیق مرکز جهانی علوم اسلامی با سازمان مدارس خارج از کشور تشکیل شد و مسئولیت آموزش دانشپژوهان غیرایرانی را در زمینه علوم دینی در داخل و خارج ایران برعهده دارد.
وی قلمرو گسترده رشتهها و حوزههای دانشی جامعةالمصطفی، تنوع ملیتی و زبانی، ارائه آموزشهای کوتاهمدت و فرصتهای مطالعاتی، پذیرش از دیگر مذاهب و ادیان، فعالیت دانشگاه مجازی المصطفی و غیره را بخشی از ویژگیهای جامعةالمصطفی برشمرد و افزود: عمده آموزشهای جامعةالمصطفی به زبان فارسی است و همه دانشآموختگان این مرکز زبان فارسی را میآموزند که از این جهت تجربهای ارزشمند در اختیار جامعةالمصطفی وجود دارد و به اذعان متولیان زبان فارسی کشور اقدام های جامعةالمصطفی خدمت کمنظیری در زمینه گسترش زبان فارسی در سطح بینالملل و شکلدهنده سرمایه انسانی ارزشمندی برای کشور به شمار میآید.
ریس جامعه المصطفی با اشاره به همکاری جامعةالمصطفی با دانشگاهها و مراکز علمی متعدد در ایران و دیگر نقاط جهان گفت: جامعةالمصطفی تاکنون حدود ۲۰۰ تفاهمنامه و قرارداد همکاری با دانشگاهها و مراکز علمی داخل و خارج کشور به امضا رسانده است و این آمادگی وجود دارد در مورد دانشگاه مذاهب اسلامی نیز ظرفیتها و زمینههای همکاری شناسایی شود و در قالب تفاهمنامه به امضای دو طرف برسد.
رئیس جامعةالمصطفی در بخش پایانی سخنان خود، تصریح کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی از ظرفیتهای بالقوه بسیار خوبی بهرهمند است که میتواند در سطح بینالمللی موثر باشد.
عباسی گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی سرمایهای آکادمیک برای کشور به شمار میآید و جامعةالمصطفی آمادگی دارد ظرفیتها و تجربه های خود را برای پیشبرد برنامههای این دانشگاه ارائه نماید.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی نیز با قدردانی از خدمات و دستاوردهای علمی و فرهنگی جامعةالمصطفی در عرصه بینالملل، ابراز داشت: فعالیتهای علمی جامعةالمصطفی، کاری اساسی و ریشهای است که آثار و برکت های آن در طولانی مدت بیشتر مشخص خواهد شد.
سید محمد حسینی همچنین خاطرنشان کرد: تحریم بیسابقه جامعةالمصطفی به دست دشمنان ما، نشاندهنده میزان تاثیر و ثمربخش بودن فعالیتهای علمی و آموزشی این مرکز است.
وی ضمن استقبال از همکاری با جامعةالمصطفی در عرصههای گوناگون خاطرنشان کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی به دنبال گسترش فعالیتهای علمی خود است و با توجه به سنخیت بسیاری از رشتههای جامعةالمصطفی با برنامههای آتی این دانشگاه، تجربه جامعةالمصطفی در این عرصه میتواند برای دانشگاه مذاهب اسلامی راهگشا باشد.
حسینی توسعه رشتههای آموزشی، استفاده از ظرفیت استادان و دانشآموختگان جامعةالمصطفی، آموزش زبان فارسی، همکاریهای بینالمللی و غیره را از محورهای مورد نظر دانشگاه مذاهب اسلامی برای گسترش همکاریهای علمی و آموزشی با جامعةالمصطفی برشمرد.
در ادامه این جلسه که با حضور معاونان آموزش و ارتباطات و بینالملل جامعةالمصطفی و نیز برخی از مسئولان دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد، زمینههای ممکن برای گسترش همکاریها مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این گفت و گوها تا رسیدن به تفاهمنامه همکاری مشترک ادامه یابد.
نظر شما