مردم در نوروز حداقل مسافرت و حداکثر رعایت پروتکل‌ها را داشته باشند

تهران - ایرنا - وزیر کشور به مردم توصیه کرد که در نوروز حداقل مسافرت و حداکثر رعایت پروتکل‌ها بهداشتی را داشته باشند.

به گزارش ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی روز یکشنبه در یکصدو سی و هفتمین و آخرین جلسه شواری اجتماعی در سال ۹۹ در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه دید و بازدیدها سیاحت و زیارت در نوروز از مباحث اجتماعی است، گفت بر اساس آنچه که در روز گذشته(شنبه) در جلسه ستاد مقابله با کرونا مطرح شد به جز شهرهای قرمز و نارنجی، باقی شهرها با رعایت پروتکل های مضاعف می توانند سفرهای ضروری داشته باشند. 
وی با بیان اینکه وظایف دستگاه‌های اجرایی در این مورد نوشته شده، ادامه داد: دستگاه‌ها باید نگاه دقیق به پروتکل‌ها داشته باشند و به صورت کامل وظایف خود را انجام دهند. همه دستگاه‌ها نیز توجیه شدند و امیدواریم با یک نوروز با نشاط و یک نوروز خوب روبه‌رو باشیم.
وزیر کشور تاکید کرد: باید مراقب باشیم تا پس از نوروز با حوادثی از قبیل شیوع بالای کرونا مواجه نباشیم زیرا در این صورت همین نشاط تبدیل به غم خواهد شد.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت نگرانی‌های خود را در این خصوص اعلام می‌کند و مقام معظم رهبری نیز از فرمایشات دیروزشان مشخص بود که ایشان مردم را به توجه به سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا توصیه می‌کنند و اعلام کردند که مسافرت نمی‌روند و توصیه ما نیز به مردم این است که حداقل ممکن مسافرت‌ها انجام شود.

وزیر کشور تصریح کرد: در قرارگاه موظف هستیم با همکاری وزارت بهداشت، نیروی انتظامی، گردشگری، بسیج، استانداران، فرمانداران و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی بستر را آماده کنیم اما همه اینها منوط بر این است که مردم خود مراعات کنند، ما هم نگران جان مردم هستیم و امیدوارم با همکاری مضاعفی که با هم خواهیم داشت با کمترین هزینه بتوانیم بیشترین بهره‌وری را در این ایام داشته باشیم.

رحمانی فضلی در مورد جلسه امروز(یکشنبه) شورای اجتماعی کشور گفت: تلاش کردیم به رغم وجود کرونا و اثر ات آن در حوزه‌های مختلف از جمله تشکیل جلسات، جلسات را به موقع برگزار کنیم. تصمیمات خوبی نیز امسال در جلسات شورای اجتماعی کشور گرفته شده است.
وی ادامه داد: گزارش‌های دریافتی نشان می‌دهند دستگاه‌های مختلف مسئول، حول محور وظایف و فعالیت‌های تعریف شده تلاش کرده‌اند که خوب عمل کنند و امیدوارم خداوند به همه دوستان توفیق دهد.
وزیر کشور همچنین تصریح کرد: امروز ادامه مباحث جلسه قبل بررسی شد، در این جلسه به بررسی آثار آسیب‌های اجتماعی کرونا پرداختیم. در فاصله بین جلسه قبل تا این جلسه نیز کارگروه‌های مختلف موضوع را به صورت کامل و دقیق بررسی و دستگاه‌ها در این جلسه گزارش نتیجه بررسی خود را اعلام کردند.
رحمانی فضلی افزود: جمع‌بندی جلسه این بود که همه دستگاه‌های مرتبط با موضوعات اجتماعی از منظر آسیب‌شناسی چه در حال حاضر و چه در پساکرونا با آسیب‌های اجتماعی مواجه خواهند بود که این آسیب‌ها احصا و مقرر شد همه دستگاه‌ها برنامه‌های خود و همچنین اقداماتی که در خصوص جلوگیری از آسیب‌ها و همچنین کاهش آسیب‌ها و مدیریت آن می‌توانند انجام دهند را ارائه دهند.
وی ادامه داد: پس از ارائه برنامه توسط دستگاه‌ها، دستگاه مسئول، دستگاه‌ همکار و دستگاه‌های معین برای اجرای این برنامه‌ها مشخص شده و یک زمانبندی مشخص برای آن تعیین می‌شود تا بتوانیم در این حوزه نیز به توفیقاتی دست پیدا کنیم.
وزیر کشور خاطرنشان کرد: دستور بعدی این جلسه موضوع طرح جامع کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی بود. ما در گذشته یک برنامه جامع از سال ۱۳۹۵ برنامه‌ریزی کردیم. در مراحل اول یک طرح ملی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی تهیه کردیم و در آنجا موضوعات و آسیب‌های مختلف مشخص شده و همه دستگاه‌های مسئول، معین و همکار تعیین شدند و تاکنون مبتنی بر این برنامه کار را انجام می‌دادیم.
رحمانی فضلی ادامه داد: در ادامه این طرح جامع، با توجه به تجربیاتی که کسب شد و همچنین تفویض قانون برنامه ششم به شورای اجتماعی کشور، دستگاه‌ها مامور شدند تا در ظرف دو سال با تشکیل کارگروه‌هایی که شامل بیش از ۳۰۰ نفر هستند، بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی مطرح شود و کلیات برنامه این کارگروه‌ها به تصویب رسید.  با این کار هم هدفگذاری‌ها و همچنین سیاست‌ها، برنامه‌ها و اولویت برنامه‌های ما مشخص شد.
وی با بیان اینکه همه آسیب‌ها در یک رتبه مشخص نیستند، گفت: برخی آسیب‌ها پیش‌برنده و برخی آسیب‌ها نیز محرک آسیب‌های بعدی هستند، بنابراین باید اولویت‌ها مشخص شود تا بر اساس منابع اندکی که داریم در زمان معین برای کاهش این آسیب‌ها استفاده شده و بهتر عمل کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha