وزیر تعاون : ۲۸۷ هزار نوزاد و کودک کشور از معلولیت نجات یافتند

کرج – ایرنا- وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اجرای طرح غربالگری کودکان و نوزادان در کشور گفت :  با اجرای این طرح در سال های اخیر از معلولیت ۲۸۷ هزار نوزاد و کودک جلوگیری شد.

محمد شریعتمداری عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از خط ۲ متروی کرج که با مشارکت شرکت سابیر و ابسته به سازمان تامین اجتماعی در دست ساخت است ، افزود: با اجرای طرح غربالگری

این تعداد نوزاد و کودک که دارای نوعی مشکل جسمی بودند از  نابینایی ، کم بینایی و ناشنوایی آنان جلوگیری به عمل آمد.

وی تاکید کرد که اگر این مشکلات جسمی این نوزادان و کودکان به موقع تشخیص داده نمی شد در آینده  نیزبه فهرست جامعه معلولان کشور اضافه می شدند.

وی بیان داشت : غربالگری ژنتیکی یکی از مهمترین اقدامات سازمان بهزیستی برای پیشگیری از معلولیت ها است که از افزایش جمعیت معلولان کشور جلوگیری می کند.

 وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به راه اندازی ۲ هزارو۴۹۲ مرکز مثبت زندگی در کشور، گفت : با گشایش این مراکز خدمات رسانی به جامعه مددجویی تحت پوشش سازمان بهزیستی  ارتقا یافته است.

 شریعتمداری افزود: یکی از بهترین کارهای دولت تدبیر و امید ساماندهی خدمت رسانی به جامعه مددجویان بهزیستی است .

وی ادامه داد: اکنون بیش از ۱.۵ میلیون نفر مددجو و معلول که اعضای خانواده های آنان بیش از ۶ میلیون نفر است، از خدمات سازمان بهزیستی بهره مند هستند.

وی بیان داشت : برای ساماندهی خدمات رسانی به این قشر مراکز مثبت زندگی راه اندازی شده تا بتوان به بهترین شکل ممکن به آنان خدمات ارائه کرد.

وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی  گفت : فعالیت  و خدمات رسانی در بهزیستی خانواده محور و پیشگیرانه بوده که  با تاسیس ۲ هزارو۴۹۲مرکز مثبت زندگی ، خدمات را  به شهرها ومحلات برده ایم و این کار انجام شده است .

شریعتمداری بیان داشت: از چهار ماه پیش همه اپلیکیشن ها و نرم افزارهای  لازم در اختیار مراکز مثبت زندگی و جامعه هدف آنها قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در واقع در فازمقدماتی تمام مشکلات این مراکز رفع شده و هر کدام با ۴۵۰ مخاطب خود ارتباط خانه به مرکز برقرار می کنند.

شریعتمداری گفت :  برای اولین بار است که این کار در کشور  صورت می گیرد و جامعه هدف بهزیستی می توانند به راحتی نیازهای خود را مطرح کنند.

وی بیان داشت : وزارت تعاون ، رفاه و امور اجتماعی در بخش های مختلف طرح های رفاهی و عمرانی  مربوط به خود را رصد می کند و دراین زمینه تمام معاونان این وزارتخانه برای رسیدگی به امور رفاهی مناطق محروم و کم برخوردار کشور ماموریت پیدا کرده اند.

شریعتمداری افزود: از معاونان وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خواسته شد تا هر کدام مسوولیت یکی از استان های کمتر برخوردار کشور را بر عهده بگیرند و سفرهایی به این استان ها صورت می گیرد .

وی ادامه داد :  پس از بررسی نیازهای مناطق کم برخوردار،  تصمیماتی صورت می گیرد تا چرخ حرکت فعالیت خدمت رسانی دولت در حوزه فعالیت های رفاهی،  خدماتی امدادی،  بیمه ای و یا فعالیت های اقتصادی وابسته به آن سرعت مضاعف پیداکند.

وی بیان داشت : تلاش ها براین است تا در بعضی از زمینه ها ریل گذاری صورت بگیردوقدم هایی برای آیندگان برداشته شود.

عضو هیات دولت در خصوص طرح های اقتصادی و اجتماعی گفت : امروزه طرح هایی در حوزه حمل و نقل در تهران و بیشتر کلانشهرهای کشور در حال انجام توسعه است .

وی ادامه داد: ما تلاش می کنیم که متروی کرج به عنوان یک پروژه بزرگ به سرانجام برسد تا مردم از مزایای آن بهره مند شوند.

شریعتمداری بیان داشت: متروی کرج تا اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد.

وی فعالیت های شرکت پشتیبانی شستا  وابسته به سازمان تامین اجتماعی را در حوزه های عمرانی و اقتصادی را ستودنی دانست.

شریعتمداری گفت : شرکت سابیر و ابسته به شستا نیز در حوزه عمرانی فعالیت چشمگیری دارد از جمله فعالیت های ساخت سد چم شیر استان کهگیلویه و بور احمد است.

وی اظهار داشت: شرکت سابیر باتوجه به فعالیت های فنی و مهندسی که در اختیار دارد یک شرکتی دانش بنیان است و می تواند خدمات موثر تری در صورت حمایت های مالی انجام دهد و امیدواریم بیشتر از این که تا کنون نامش در عرصه سازندگی کشور بوده بدرخشد.

خط ۲ قطار شهری کرج به طول ۲۷ کیلومتر عملیات احداث آن از سال ۱۳۸۵ آغاز شده  که به علت مشکلات مالی و تحریم افتتاح آن با تاخیر مواجه شد.

این خط ریلی با مشارکت شهرداری کرج ، استانداری البرز و شرکت سابیر و ابسته به شستا در حال ساخت است .

قرار است فاز یک خط ۲ قطار شهری کرج به طول ۶.۵ کیلومتر خرداد ماه سال آینده بهره برداری شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha