برخورداری ۲۷۰۰ خانوار روستایی در کهگیلیویه و بویراحمد از آب سالم

یاسوج- ایرنا- بهره برداری از ۳۴ پروژه بزرگ آبرسانی روستایی کهگیلویه و بویراحمد برای برخورداری ۲۷۰۰ خانوار روستایی از آب سالم آشامیدنی همزمان با افتتاح طرح‌های آبرسانی ۴۰۰ روستا در ۶ استان دیگر به صورت ویدیو کنفرانس با دستور وزیر نیرو در قالب پویش الف ب ایران کلید خورد.

به گزارش ایرنا، پویش هر هفته الف ب ایران از ابتدای امسال با وعده بهره‌برداری از ۲۵۰ پروژه آب و برق با اعتبار ۵۰ هزار میلیارد تومان آغاز به کار کرد و هم اینک در ایستگاه چهل و چهارم خود به استان کهگیلویه و بویراحمد رسید.

افتتاح طرح های آبرسانی به ۴۰۰ روستا در ۷ استان شامل اصفهان، کرمان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد و گیلان است.

جمعیت تحت پوشش این طرح ها ۲۲۳ هزارو ۹۷۰  نفر می باشد و جمع سرمایه گذاری ۳۰۲ میلیارد تومان بوده است.

به گفته وزیر نیرو با احتساب این ۴۰۰ روستا، ۱۳ هزار و ۱۶۳ روستا با جمعیت ۸.۳ نفر به شبکه آبرسانی متصل هستند.

مدیرعامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد در این باره اظهار داشت: پویش هرهفته الف ب ایران در سال گذشته دست پر به استان رسید و شاهد بهره‌برداری از پروژه های تصفیه‌ خانه فاضلاب سی سخت، تصفیه خانه مجهز آب سرفاریاب، آبرسانی به دهدشت شرقی در قالب این طرح انجام شد.

فیض الله پاسره گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد در میان استان هایی است که شاهد حضور مجدد کاروان پویش است.

وی ابراز داشت: ۳۴ طرح بزرگ آبرسانی افتتاحی امروز با ۵ مجتمع آبرسانی در روستاهای شهرستان های کهگیلویه، بویراحمد، گچساران و لنده هستند.

پاسره تاکید کرد:در آغاز به کار این دوره ها تعداد ۲۷۰۰ خانوار روستایی با جمعیت ۱۰ هزار نفر از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار برخوردار می‌شوند.

وی افزود: برای تکمیل این پروژه ها بالغ بر ۲۷۵ میلیارد تومان از محل منابع صندوق توسعه ملی، بنیاد برکت و منابع داخلی هزینه شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: شاخص بهره‌مندی از آب آشامیدنی در روستاهای استان از ابتدای دولت تدبیر و امید با بهبود حدود ۸ درصدی از ۶۸ درصد به ۷۵.۱۱ درصد رسیده است.

پاسره عنوان کرد: در این استان ۱۶۴۱ روستا وجود دارد که ۱۴۸۰ مورد از آن ها دارای تاسیسات آبرسانی هستند.

معاون عمرانی استاندار کهکیلویه و بویراحمد نیز گفت: در دولت تدبیر و امید گام های خوبی در توسعه زیرساخت های آب، برق شده است.

کیومرث حاجی زاده افزود: برای نمونه سد تنگ سرخ در این استان در حال تکمیل است اما از سوی دیگر خواهان پیگیری وضعیت سد آبریز و ۲ پروژه بزرگ هستیم.

وی عنوان کرد: در زلزله سی سخت بسیاری از زیرساخت ها دچار خسارت شده اند که امید است برای جبران آسیب ها کمک شود.

حاجی زاده خواهان پیگیری و تعیین تکلیف وضعیت آبداران استان در خصوص مطالبات آن ها شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha