به گزارش روز سه شنبه ایرنا، دومین مرحله افتتاح طرحهای مهم صنعت آب و برق در قالب پویش هر هفته#الف_ب_ایران فعالیت خود را از فروردینماه امسال آغاز کرد.
این مرحله از پویش، بهرهبرداری از طرحهای مهم صنعت آب و برق را برای سراسر کشورمان در شرایط سخت تحریمی به همراه داشت و نشان داد با وجود شرایط سخت تحمیل شده به کشور، قطار سازندگی دولت «تدبیر و امید» زمینگیر نشده و همچنان با قوت رو به جلو در حرکت است.
وزیر نیرو در زمان راهاندازی این پویش به مردم قول داده بود تا پایان سال، هر هفته از پروژههای مهم صنعت آب و برق در سراسر کشور رونمایی کند.
در قالب پویش هر هفته#الف_ب_ایران مقرر است از ۲۵۰ پروژه مهم صنعت آب و برق در سراسر کشور با سرمایه گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومان بهرهبرداری شود.
امروز (۱۹ اسفند ۹۹) در قالب هفته چهل و چهارم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، پروژه آبرسانی به ۴۰۰ روستا در استانهای گیلان، سیستان و بلوچستان، خراسانرضوی، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، خوزستان و کرمان با اعتبار ۳۰۱.۹ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
ابتدای دولت یازدهم تا پایان بهمن امسال، آبرسانی پایدار به ۱۲ هزار و ۵۰۷ روستا با جمعیت ۸.۳ میلیون نفر محقق شده است.
براساس برنامه در دولت تدبیر و امید بطور متوسط هر سال حدود ۱.۱ میلیون نفر (هر هفته ۳۴ روستا) از نعمت آب شرب پایدار بهرهمند شدهاند که پیشبینی میشود تا نیمه دوم سال ۱۴۰۰، این رقم به ۹.۳ میلیون نفر برسد؛ بنابراین جمعیت روستایی بهرهمند از شبکه آب شرب پایدار تا پایان دولت دوازدهم از ۹۰۰ هزار نفر به بیش از ۱۰ میلیون نفر خواهد رسید.
طرح ملی آبرسانی به روستاهای کشور با هدف تامین آب شرب پایدار برای ۲۰ هزار و ۷۷۴ روستا با جمعیت ۱۰.۹ میلیون نفر تعریف شده که اتصال سامانهها به منابع تامین آب پایدار، ارتقای تابآوری تاسیسات موجود از راه اصلاح و بازسازی سامانههای انتقال و توزیع، توجه به کاهش آب بدون درآمد در شبکههای روستایی و کنتوردار کردن منابع تولید با هدف مدیریت مصرف از اهم دستاوردهای اجرای این طرح عنوان شده است.
به گزارش ایرنا، وزیر نیرو پنج اسفندماه امسال گفت: طرحهای آبرسانی در دولت تدبیر و امید تاکنون ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از هموطنان روستایی را بهرهمند کرده است.
نظر شما