ثبت نام در حوزه های علمیه خواهران تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ ادامه دارد

تهران- ایرنا- مدیر حوزه های علمیه خواهران اعلام کرد: ثبت نام و پذیرش متقاضیان حوزه‌های علمیه خواهران از ۲۵ بهمن‌ماه امسال آغاز و تا ۳۱ اردیبهشت‌ ۱۴۰۰ ادامه دارد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در سه سطح عمومی، سطح ۲ و سطوح تخصصی سه و چهار صورت می‌گیرد و علاقمندان برای ثبت نام می توانند به سامانه مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه نخبگی باید در حوزه های علمیه خواهران جریان سازی شود، گفت: هنوز زنان به آن جایگاه بایسته علمی و پژوهشی نرسیده اند از این رو جریان نخبگی می توان نقش سازنده ای را برای بانوان در عرصه های مختلف ملی و بین المللی ایجاد کند.

این مقام حوزوی با بیان اینکه باید بانوان طلبه گروه های علمی را تشکیل دهند، افزود: نیاز است تا بانوان صاحب نظر در مسائل خانواده و زنان ورود و اندیشه دینی را در مسائل تخصصی ترویج کنند.

وی افزود: تعداد مجله ها و کتاب هایی که زنان در حوزه های مختلف منتشر کردند بسیار کم است که باید در این زمینه تقویت شود و حوزه های علمیه خواهران نشر هاجر را به کتاب های تخصصی حوزه زنان اختصاص داده است.

بهجت پور اضافه کرد: اکنون در حوزه های علمیه خواهران نهادهای پژوهشی را زمینه سازی می کنیم تا بانوان طلبه ترغیب شوند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران با بیان اینکه ۵۰۰ مرکز آموزشی تعلیمی برای حوزه علمیه زنان در سطح کشور راه اندازی و افتتاح شده است، گفت: نزدیک به ۴۲۰ مرکز در سطح ۲ و الباقی در سطح ۳ و ۴ مشغول به فعالیت هستند؛ همچنین ۲۶۰ مدرسه از ابتدا تاسیس و نوسازی شده و بقیه مدارس اهدایی است.

این مقام حوزوی با تاکید بر اینکه در حوزه نزدیک به ۲۰ رشته نیمه تخصصی در سطح سه راه اندازی شده است، تاکید کرد: بعد از گذراندن حدود ۱۰۰ واحد درسی در سطح سه فرصت برای ورود طلبه به سطح چهار فراهم می شود و این مجموعه اقدامات همگی محصول تلاش هایی است که پس از تشکیل مرکز مدیریت حوزه های علمیه شکل گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: مدیریت مدارس علمیه توسط بانوان طلبه از مهمترین مسائلی بود که توسط حوزه های علمیه خواهران مورد توجه قرار گرفت؛ تنها در سه استان خراسان های رضوی، جنوبی و شمالی حوزه های علمیه به صورت مستقل اداره می شود و در ۲۸ استان مراکزعلمیه ایجاد شده است که توسط بانوان طلبه مدیریت می شوند.

بهجت پور با اشاره به رشته های اختصاصی در حوزه زنان گفت: باید بانوان طلبه، فقه خانواده و فقه قضا را با رویکرد مسائل زنان یاد بگیرند از این رو این فقه و رشته هایی از جمله مطالعات اسلامی زنان، تبلیغ با گرایش حج، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی، تربیت دینی کودک و نوجوان و تعلیم و تربیت اسلامی طراحی شده است و تدریس می شود.

وی خاطرنشان کرد: چشم انداز ۱۴۱۴ حوزه های علمیه خواهران، ورود بانوان طلبه نخبه به مسائل تخصصی و معضلات خانواده و زنان، تهیه و تدوین کتاب هایی تخصصی در حوزه زنان با نویسندگی طلبه ها، تربیت و تامین اساتید بومی برای مدارس در رشته های تخصصی و پژوهشی، تربیت کارشناسان زن در حوزه های مختلف زنان و خانواده، توسعه رشته های سطح سه و چهار، جریان سازی نخبگی در حوزه های علمیه خواهران است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha