طرح‌های کوچک برای مناطق مختلف خراسان جنوبی تعریف می‌شود

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: مهاجرت معکوس از اهداف بزرگ ستاد توسعه خاوران است و با تعریف طرح‌های کوچک متناسب با ظرفیت هر منطقه، به مهاجرت معکوس و برگشت جمعیت به روستاها کمک می‌کنیم.

حمید ملانوری روز سه‌شنبه در نشست کمیته «شناسایی فرصت‌ها و مزیت‌های سرمایه‌گذاری» ستاد توسعه خاوران افزود: ما در این استان، روستاهایی داریم که آب، برق، گاز و امکانات دارند اما به جهت مهاجرت مردم برای تامین معیشت در دیگر مناطق، خالی از سکنه شده‌اند.

وی تصریح کرد: برنامه‌های ستاد توسعه خاوران می‌تواند به برگشت جمعیت به این روستاها بینجامد.

استاندار خراسان جنوبی گفت: راهبرد اصلی ستاد توسعه خاوران، توزیع عادلانه و متوازن سرمایه‌گذاری‌هاست و این اتفاق در قالب شناسایی فرصت‌ها و مزیت‌ها و جانمایی درست طرح‌ها صورت می‌گیرد.

وی افزود: در این کمیته، تمامی فرصت‌ها و مزیت‌های استان به صورت نقطه به نقطه و منطقه به منطقه شناسایی و احصا می‌شوند.

ملانوری اظهار داشت: آنچه در این کمیته رقم می‌خورد، این است که طرح‌های دارای توجیه اقتصادی، به روز شده، دارای اولویت برای استان و مکان‌یابی شده جمع‌بندی می‌شوند و در قالب کتابچه فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان ارائه خواهند شد.

وی تاکید کرد: براساس هماهنگی‌های صورت گرفته، تمامی دستگاه‌ها در زمینه نقاط تعریف شده برای سرمایه‌گذاری به اتفاق نظر می‌رسند لذا مانعی برای سرمایه‌گذاری در این نقاط و مکان‌ها وجود ندارد.

نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی گفت: تکلیف مهم کمیته شناسایی فرصت‌ها و مزیت‌ها این است که براساس ظرفیت‌های استان، طرح‌های مختلف کوچک و بزرگ را احصا کند تا هر کسی با هر میزان سرمایه بتواند از آن استفاده کند.

وی تصریح کرد: موفقیت این کمیته زمانی اتفاق می‌افتد که فردی بتواند با سرمایه اندک خود و با کمک تسهیلاتی که می‌گیرد، اشتغال ایجاد کند.

وی زمان‌بر شدن دریافت پاسخ استعلام‌ها از دستگاه‌ها را از مشکلات سرمایه‌گذاران عنوان کرد و افزود: رفت و آمدهای طولانی باعث سرگردانی و سرخوردگی افراد می‌شود و ستاد توسعه خاوران این مشکل را حل می‌کند.

ملانوری بیان کرد: تسهیل شرایط برای حضور و فعالیت سرمایه‌گذاران از مهمترین وظایف ستاد توسعه خاوران است. 

اعضای کمیته شناسایی فرصت‌ها و مزیت‌های ستاد توسعه خاوران در نشست امروز به ارائه گزارش جامعی از طرح‌های مزیت‌دار احصا شده پرداختند.

ستاد توسعه خاوران با هدف به‌کارگیری همه ظرفیت‌های بخش دولتی و خصوصی در فضایی هم‌افزا برای دستیابی به توسعه پایدار، همه‌جانبه و متوازن خراسان جنوبی، ۱۷ دی امسال با حضور استاندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان استان در محل استانداری به طور رسمی راه‌اندازی و از سند توسعه خاوران هم رونمایی شد.

پنج کمیته تخصصی شامل «کمیته شناسایی و جذب نخبگان، فعالان و افراد موثر در حوزه سرمایه‌گذاری»، «کمیته شناسایی فرصت‌ها و مزیت‌های سرمایه‌گذاری در استان»، «کمیته شناسایی و جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی»، «کمیته اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی» و »کمیته پایش و ارزیابی عملکرد» ذیل این ستاد فعالیت می‌کنند و دبیرخانه ستاد توسعه خاوران در معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی مستقر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha