افزایش شعب اخذ رای در خراسان جنوبی برای حفظ سلامت مردم

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: شیوه‌های نام‌نویسی همچنین شعب اخذ رأی به جهت حفظ سلامت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ افزایش یافته و به همان اندازه که انتخابات برای ما مهم است، سلامت مردم نیز اهمیت بسزایی دارد.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، حمید ملانوری در گفت و گویی اظهار داشت: در انتخابات سال ۱۳۹۶ تعداد ۹۰۲ شعبه برای اخذ رأی ریاست جمهوری و ۸۱۷ شعبه انتخابات شوراها داشتیم.

وی افزود: برای این دوره از انتخابات، تعداد شعب اخذ رأی ریاست جمهوری به هزار و ۸۳ شعبه و انتخابات شوراها به هزار و ۳۷۲ شعبه افزایش می‌یابد.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: افزایش تعداد شعب اخذ رأی به این جهت است که شعبه به راحتی در دسترس و در نزدیکی محل زندگی افراد باشد تا بتوانند در خلوت‌ترین زمان برای حضور و رای دادن اقدام کنند.

وی گفت: انتخابات به جهت تاثیری که در روند توسعه و پیشرفت دارد و نشانه اقتدار نظام در جامعه بین‌الملل است، برای همه ما خیلی مهم است اما حفظ سلامت مردم نیز بسیار اهمیت دارد.

ملانوری افزود: سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت از موضوعات مهم انتخابات است که ۲ اصل حفظ سلامت و امنیت به عهده وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات است.

وی تاکید کرد: برای حفظ سلامت و امنیت انتخابات، تدابیر لازم اندیشیده شده و برای تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز نیز برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: مردم در یک سال گذشته برای پیشگیری از کرونا، آمادگی لازم را پیدا کرده‌اند لذا امیدواریم انتخابات سال آینده را در سلامت کامل پشت سر بگذاریم.

وی به آغاز نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر از روز چهارشنبه بیستم اسفند اشاره  کرد و افزود: داوطلبان شوراهای شهر و روستا در دوره‌های قبل به صورت همزمان ثبت‌نام می‌کردند و بنا به تصمیم ستاد انتخابات کشور مبنی بر همزمان نبودن ثبت‌نام‌ها، داوطلبان شوراهای شهر می‌توانند از ۲۰ تا ۲۶ اسفند ماه جاری به مدت هفت روز برای ثبت‌نام با روش‌های غیرحضوری و حضوری اقدام کنند.

ملانوری بیان کرد: زمان تعیین شده برای نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها نیز از ۱۶ تا ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ است.

وی درخصوص شیوه‌های ثبت‌نام گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم حفظ سلامت مردم، امکان ثبت‌نام به صورت غیرحضوری نیز در این دوره فراهم شده است و توصیه می‌شود داوطلبان از روش‌های غیرحضوری استفاده کنند.

استاندار خراسان جنوبی افزود: ثبت‌نام از طریق اپلیکیشن موبایلی، صفحه دسکتاپ، دفاتر پیشخوان دولت و حضور در فرمانداری‌ها مقدور است و زمان تعیین شده برای ثبت‌نام ۸ تا ۱۸ است. 

انتخابات بزرگترین جایگاه مشارکت مردم در تصمیم‌گیری است

ملانوری از انتخابات به عنوان بزرگترین جایگاه مشارکت مردم در تصمیم‌گیری‌ها یاد کرد و گفت: انتخابات و دموکراسی از بزرگترین شعارهای انقلاب است و در جوامع توسعه‌یافته، بحث دموکراسی که مجرای حضور مردم در تعیین سرنوشت خودشان است، موضوع بسیار مهمی است.

وی افزود: در کشور ما هم از بدو پیروزی انقلاب و با موضوع برگزاری رفراندوم رای آری مردم به جمهوری اسلامی تا امروز به صورت مکرر انتخابات برگزار شده تا مردم بتوانند در تعیین سرنوشت خود اعمال نظر کنند.

نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی تصریح کرد: مردم با حضور در پای صندوق‌های رأی در انتخاب بالاترین مرجع مدیریت کشور به صورت غیرمستقیم و از طریق انتخاب خبرگان رهبری، در تعیین رئیس جمهوری به عنوان بزرگترین مدیر اجرایی و نمایندگان مجلس به عنوان قانونگذاران مشارکت می‌کنند.

وی گفت: مردم در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز برای شکل‌گیری پارلمان‌های محلی با حضور نخبگان تصمیم‌گیری می‌کنند.

ملانوری با تاکید بر نقش انتخابات در انتخاب اصلح‌ترین افراد گفت: مردم در یک روز مشخص با حضور جمعی و با رأی و نظر خود، تصمیمی بزرگ برای آینده روستا، شهر و کشورشان می‌گیرند.

وی افزود: اگر انتظار داریم جامعه ایده‌آل و آرمانی، رو به سمت توسعه و پیشرفت داشته باشیم، این اتفاق در قالب حضور ما در انتخابات رقم می‌خورد.

استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: از آن جایی که قرار است در انتخابات، بهترین افراد انتخاب شوند، لذا شناخت مردم از احوالات جامعه و افرادی که در رقابت شرکت کرده‌اند، بسیار مهم است.

وی گفت: مشارکت هرچه بیشتر و حضور حداکثری مردم، به معنای پشتیبانی از نظام است.

لزوم توجه به برنامه‌های داوطلبان در انتخاب گزینه اصلح

استاندار خراسان جنوبی گفت: در انتخاب گزینه اصلح در جریان انتخابات به برنامه‌های داوطلبان توجه داشته باشیم و برنامه محوری، مهمترین اصل در پیشرفت جامعه است.

وی افزود: از آن جایی که قرار است به مدت چهار سال مدیریت روستا، شهر و کشورمان را به منتخبان خود بسپاریم لذا باید به برنامه‌ها توجه کنیم و پاسخ مطالبات‌مان را در این برنامه‌ها بجوییم.

ملانوری گفت: با انتخابات افراد فهیم، با برنامه و پرتلاش می‌توان آینده را تضمین کرد.

وی با تاکید بر نقش احزاب، گروه‌های سیاسی و متنفذین در این زمینه، اظهار داشت: افراد ذی‌نفوذ باعث رشد عقلانیت سیاسی در جامعه می‌شوند.

نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی افزود: کارکرد رشد عقلانیت سیاسی این است که مردم با فضای پیرامونی خود آشنا می‌شوند و بینش مطالبه‌گری در آنها تقویت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از شورای محلی انتظار داریم نیازها را رفع کرده، منطقه‌ای آباد و رو به توسعه را رقم بزند، متذکر شد: اگر در چهار سال فعالیت منتخبان ما، انتظارات و مطالباتی که داشتیم به نتیجه نرسد، دلیلش این است که در انتخاب اصلح اشتباه کرده‌ایم.

ملانوری با تاکید بر اینکه باید انتخابات را بر مدار قانون و اصل بی‌طرفی برگزار کنیم گفت: ما به عنوان مجری قانون باید زمینه را فراهم کنیم تا همه تفکرات سیاسی وارد صحنه شوند و رقابت جدی شکل بگیرد.

وی با بیان اینکه همه مجریان انتخابات، فرمانداران و بخشداران مکلف به رعایت اصل بی‌طرفی هستند افزود: ما حامل حق‌الناس هستیم و باید انتخابات را در کمال سلامت بدون جانبداری از طیف خاصی پیش ببریم.

استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: برای ما موضوع مهم این است که انتخابات در فضایی آرام و سالم با مشارکت بالای مردم برگزار شود نه این که چه کسی بیشترین رأی را می‌آورد و انتخاب می‌شود.

وی اهالی خراسان ‌جنوبی را مردمی با فرهنگ، انقلابی و ولایتمدار خواند و گفت: این مردم در دوره‌های مختلف انتخابات، حضور پررنگی داشته اند و ان شاء الله در این دوره هم رکوردشکن خواهند بود.

ملانوری با تاکید بر اینکه شوراها از بزرگترین جایگاه‌های خدمتی مردم است بیان کرد: تقاضای ما این است همه افرادی که این توانایی و انگیزه را در خود می‌بینند و سواد و تخصص دارند، برای ورود به عرصه رقابت و حضور در جایگاه عظیم شوراها اعلام آمادگی کنند.

وی مردم را مستحق بهترین خدمت‌ها دانست و گفت: نخبگان جامعه باید وارد عرصه رقابت شوند تا شوراهای قوی داشته باشیم.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد سال آینده همزمان با سراسر کشور در ۱۱ شهرستان خراسان جنوبی برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha