رویداد مجازی "کروناستاپ" با شرکت ۵۴ دانشگاه در اردبیل آغاز شد

اردبیل- ایرنا- نخستین رویداد مجازی دانشجویی "کروناستاپ" کشور روز چهارشنبه با هدف مساله پردازی و کارآفرینی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با موضوع کرونا در استان اردبیل آغاز شد.

به گزارش ایرنا، رئیس رویداد مجازی دانشجویی "کروناستاپ" کشور در آیین آغاز این برنامه گفت: این رویداد مجازی دانشجویی کشور با موضوع کرونا به مدت سه روز با شرکت ۵۴ دانشگاه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل آغاز به کار کرده است.

دکتر بهروز دادخواه اظهار کرد: در این رویداد ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی و ۱۰ دانشگاه غیر علوم پزشکی شامل ۹۹ تیم انفرادی و گروهی در قالب ۲۱۰ نفر ثبت نام کرده و مشارکت دارند که از این تعداد ۱۹۹ نفر دانشجوی دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند.

معاون فرهنگی ـ دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اضافه کرد: ۱۲۴ نفر از شرکت کنندگان در این رویداد مجازی دارای مدرک کارشناسی و ۶۲ نفر دیگر نیز دارای مدرک دکترای حرفه‌ای هستند.

وی همچنین گفت: این رویداد مجازی به همت کانون‌های کاف و سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت و پارک و علم و فناوری استان اردبیل در حال برگزاری است.

وی افزود: مسائل روانی و عاطفی کرونا، ابعاد اجتماعی و اقتصادی کرونا، خانواده و سبک زندگی، رسانه و آموزش مجازی، بیماریابی، رهگیری و مراقبت سلامت در منزل، نقش داروها و غذاها در سیستم ایمنی و نیز کرونا و سالمندان و گروه‌های پرخطر به عنوان محورهای در نظر گرفته شده برای این رویداد است.

دادخواه، آشناسازی دانشجویان حوزه سلامت با موضوع ایده‌پردازی و کارآفرینی، کمک به تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم با توانمندسازی دانشجویان در حیطه کارآفرینی، جمع آوری ایده‌ها و مساله پردازی نوین و کاربردی دانشجویان رشته‌های مختلف سلامت در حوزه پیشگیری و مبارزه با کرونا و کارآفرینی در حیطه‌های فرهنگی اجتماعی و اقتصادی حوزه پاندمی کرونا را از جمله اهداف دیگر برگزاری این رویداد ذکر کرد.

وی بیان کرد: برای این رویداد کشوری پنج کارگاه به عنوان پیش رویداد در نظر گرفته شده است تا دانشجویان بتوانند با اهداف و روش‌های مسأله پردازی در حیطه کرونا آشنا شده و به این حوزه ورود پیدا کنند.

رئیس اولین رویداد مجازی کشوری ـ دانشجویی "کروناستاپ" همچنین گفت: این کارگاه آموزشی شامل اعتبارسنجی ایده و محصول استارتاپی، آشنایی با روش و مدل کسب و کار ناب، تیم‌سازی و اصول انتخاب بنیان گذاران، ایده پردازی، فرصت و کسب‌وکارهای استارتاپی و آشنایی با اکوسیستم فناوری سلامت است.

وی اضافه کرد: کارگاه‌های پیش‌بینی شده در این رویداد منطبق با آئین‌نامه دانشجوی نمونه بوده و دانشجویان شرکت کننده در این رویداد علاوه بر آشنایی با ایده‌پردازی و کارآفرینی، با دریافت گواهینامه، می‌توانند در جشنواره دانشجوی نمونه نیز امتیاز قابل توجهی را کسب کنند.

معاون فرهنگی ـ دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در طول برگزاری رویداد کارگاه های آموزشی شرکت‌های دانش‌بنیان، آینده پژوهی ابر روندهای فناوری و استارت‌آپی در حوزه سلامت با نگاه ویژه با پاندمی کرونا و کارگاه آموزشی نحوه ارائه طرح در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: آیین اختتامیه این رویداد ۲۲ اسفندماه با حضور مسئولانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پارک علم فناوری و دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha