به گزارش خبرنگار ایرنا، به مناسبت فرخنده سالروز مبعث رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) جمعی از رهبران سیاسی، مذهبب، علما و اندیشمندان اسلامی پاکستان به منظور هم اندیشی در خصوص لزوم اتحاد امت اسلامی چهارشنبه شب در محل سفارت جمهوی اسلامی ایران در پاکستان و به دعوت «سیدمحمد علی حسینی» سفیر ایران حضور پیدا کردند.
«پیر نورالحق قادری» وزیر امور مذهبی پاکستان به عنوان میهمان ویژه در این نشست با عنوان "نشست تقریبی علمای مذاهب اسلامی" حضور پیدا کرد.
سایر بزرگان و اندیشمندان فرق مختلف اسلامی پاکستان از جمله "صفدر گیلانی" دبیرکل حزب جمعیت علمای پاکستان، "علامه حیدر علوی" علامه "سید ساجد نقوی" رهبر شیعیان و رئیس حزب نهضت اسلامی، علامه "راجا ناصر جعفری" دبیرکل حزب مجلس وحدت مسلمین، علامه "امین شهیدی" رئیس گروه امت واحده، «آصف لقمان قاضی» از اعضای ارشد شورای همبستگی ملی و «مُفتی گلزار نعیمی» از روحانیون ارشد اهل تسنن نیز اهمیت پیام مبعث و گامهای عملی علمای اسلام برای تقویت روحیه اتحاد و همدلی را تشریح کردند.
در این مراسم علاوه بر گرامی داشت مقام پیامبر اسلام، سخنرانان به تبیین مواضع و دیدگاه های خود در خصوص اتحاد و وحدت امت اسلامی، تقریب مذاهب اسلامی، ایجاد هماهنگی و اتحاد در رسیدگی به مسائل مبتلابه جهان اسلام از جمله مبارزه هماهنگ با تفرقه افکنی بیگانگان و فرقه گرایی، نفی خشونت و تروریسم و مقابله با اسلام هراسی و اسلام ستیزی پرداختند.
در این مراسم همچنین تصاویر و ویدئوکلیپ هایی در خصوص اهمیت تقریب مذاهب اسلامی و اتحاد امت مسلمان از جمله رهنمودها و توصیه های رهبر بزرگ انقلاب اسلامی ایران، آیت الله خامنه ای به نمایش در می آید.
در این نشست وحدت آفرین پیام ویژه حجت الاسلام و المسلمین «حمید شهریاری» دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی توسط «احسان خزاعی» رایزن فرهنگی سفارت ایران در پاکستان قرائت شد.
بیانیه پایانی نشست علمای اسلام
در اعلامیه پایانی این نشست شرکت کنندگان بر لزوم توسل مسلمانان به عناصر مشترک جهان اسلام به ویژه اعتقاد به قرآن کریم و رسالت پیامبر اسلام برای اتحاد امت اسلامی و مقابله با هرگونه فرقه گرایی تاکید نمودند.
آنان تصریح کردند که فرقه گرایی و تکفیر در بین مسلمانان، مطلوب دشمنان جهان اسلام بوده و پیامدهای خطرناکی بر فرایند وحدت اسلامی داشته است و اجتناب از آن امری، ضروری و برای مصالح جامعه اسلامی، اصلی، حیاتی است.
شرکت کنندگان تاکید کردند: قضیه فلسطین و آزادی کامل این سرزمین مقدس، اصلی ترین مطالبه امت اسلامی است و هر گونه تلاشی در جهت عادی سازی روابط با این رژیم و یا تضییع حقوق مردم اصیل و ستمدیده این سرزمین تحت عناوین مختلفی چون معامله قرن از نظر علمای اسلام و آحاد امت اسلامی شدیدا محکوم است.
آنان ضمن محکوم کردن هرگونه اسلام ستیزی و اسلام هراسی در سراسر جهان، بر لزوم مقابله با این پدیده منفی و شوم تاکید دارند و از ابتکار دولت پاکستان در تعیین "۱۵ مارس" به عنوان روز جهانی مبارزه با اسلامهراسی قدردانی می نمایند و دعوت از سران کشورهای اسلامی برای همکاری یکپارچه در مقابله با جریان فزاینده اسلام هراسی را ارج می نهند.
نظر شما