مهندس اسماعیل صادقی روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : برای تکمیل بخش ریخته گری پیوسته مجتمع صنعتی فولاد اسفراین حدود ۳۰ میلیون یورو اعتبار ارزی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران هزینه و برای ۱۲۰ نفر نیروی جدید نیز در این بخش ایجاد اشتغال شد.
وی اظهارداشت : طرح توسعه مجتمع فولاد آلیاژی اسفراین که با هشت زیرمجموعه با سرمایه گذاری ۹۴ میلیون یورو از سال ۸۶ وارد فاز اجرایی شده بود، با روی کار آمدن دولت یازدهم و دوازدهم با وجود تنگنای مالی و تحریم ظالمانه ، بخش های اصلی آن با سرمایه گذاری حدود ۶۰ میلیون یورویی پیش از این مورد بهره برداری قرار گرفت و بخش ریخته گری پیوسته نیز پس از ۱۳ سال بزودی به طور رسمی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
صادقی گفت : تولید محصولات به روش ریخته گری پیوسته در این مجتمع صنعتی در ۶ سایز از ۲۵۰ میلیمتر تا ۶۳۰ میلیمتر و انواع گریدهای مختلف برای بهره گیری در صنایع معدنی، نیروگاهی و خودرویی مورد استفاده قرار می گیرد و تولید فولاد آلیاژی در این سطح در خاورمیانه نیز بی سابقه است.
وی ظرفیت تولیدی بخش ریخته گری پیوسته را در یک نوع محصول و مطابق با استانداردهای شرکت سازنده سا لانه حدود ۴۳۸ هزار تن می رسد.
مدیر اجرایی این پروژه افزایش سرعت در تولید و یکپارچگی محصول، کاهش ضایعات و بالا بودن راندمان کاری و استفاده از توان کارشناسان داخلی را از مزیت های این بخش اعلام کرد.
صادقی دلیل تاخیر در تکمیل این بخش را علاوه بر تحریم ناشی از بیماری کرونا و محدودیت های حضور کارشناسان خارجی برای راه اندازی اعلام کرد و خاطرنشان کرد : با بهره برداری از طرح تکمیلی مجتمع فولاد اسفراین ظرفیت تولید در این واحد صنعتی از ۱۲۰ هزار تن فعلی به ۱۸۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.
مجتمع صنعتی فولاد اسفراین از شرکت های زیر پوشش سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و بزرگترین تولید کننده قطعات و مقاطع فولاد آلیاژی در خاورمیانه است که امکان ساخت ۱۴۰ گونه فولاد آلیاژی را دارد و این مجتمع صنعتی به عنوان بزرگترین تولید کننده قطعات و مقاطع فورج و ریخته گری سنگین و فوق سنگین فولاد آلیاژی، با داشتن متخصصان توانمند و فناوری پیشرفته، توانایی رفع نیازهای راهبردی صنایع کشور در بخش های نفت و گاز، نیروگاهی، کشتی سازی و ماشین سازی، ریلی و صنایع معدن و فولاد را دارد.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی بجنورد مرکز خراسان شمالی قرار دارد که به دلیل برخورداری از ۲ مجتمع بزرگ و مهم صنعتی فولاد و لوله گستر، قطب صنایع بزرگ استان خراسان شمالی محسوب می شود.
بجنورد- ایرنا- مجری طرح تکمیلی مجتمع صنعتی فولاد اسفراین در استان خراسان شمالی گفت: با اتمام عملیات اجرایی و آزمایش تست گرم ، بخش ریخته گری مجتمع فولاد آلیاژی اسفراین آماده افتتاح شد.
اخبار مرتبط
-
نخستین شمش فوق سنگین فولاد کشور در اسفراین تولید شد
بجنورد_ ایرنا _ مدیر تولید ذوب مجتمع صنعتی فولاد آلیاژی اسفراین اعلام کرد: با تولید شمش ۱۱۰…
-
کرونای ایتالیا، تکمیل مجتمع فولاد اسفراین را ناتمام گذاشت
بجنورد - ایرنا - معاون بازرگانی مجتمع صنعتی فولاد اسفراین گفت: بهرهبرداری از طرح تکمیلی این…
-
اختصاصی ایرنا؛
مجتمع صنعتی اسفراین رکورد تولید خود را شکست
بجنورد _ ایرنا _ مدیرعامل مجتمع صنعتی فولاد اسفراین گفت: این مجتمع صنعتی با تولید ۵۹ هزار…
نظر شما