«سید محمدشروین اسبقیان» روز یکشنبه در نشست مجمع انتخابی رییس هیات ورزش جانبازان و معلولان استان مرکزی افزود: براساس این مصوبه ۱۶ دستگاه اجرایی به خصوص سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی وظیفه تهیه تجهیزات و دیگر حمایتهای مالی از ورزشکاران جانباز و معلول را بر عهده دارند.
وی خاطرنشان کرد: این مصوبه سال ۱۳۹۶ از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی و سال ۹۷ در هیات دولت به تصویب رسیده است.
وی با بیان اینکه مصوبه حمایت از ورزش جانبازان و معلولان با امضاء رییس جمهوری به تمام وزارتخانهها ابلاغ شده است، اظهار داشت: در بررسیهای انجام شده از سوی وزارت ورزش و جوانان مشخص شده که این مصوبه به استانداریها و تمامی ادارات کل ورزش و جوانان استانها نیز ابلاع شده است.
اسبقیان اطهار داشت: استان مرکزی در حوزه ورزش جانبازان و معلولان از استانهای موفق کشور است و هر ساله ورزشکاران این استان در تیمهای مختلف ملی برای کشور افتخار آفرینی میکنند.
وی تاکید کرد: شناسایی استعدادهای ورزشی در حوزه ورزش جانبازان و معلولان به خصوص ورزشکاران بانو و توسعه این رشته ورزشی باید بیش از پیش در دستور کار هیات ورزش جانبازان و معلولان استان مرکزی قرار گیرد.
در این نشست ابراهیم نصیری با ۱۲ رای از مجموع ۱۶ رای مأخوذه برای چهار سال دیگر سکان هیات ورزش جانبازان و معلولان استان مرکزی را در اختیار گرفت.
فدراسیون ورزشهای معلولان در اواخرسال ۱۳۵۸ تأسیس گردید و اولین فعالیت آن اعزام یک گروه به مسابقات المپیک افراد معلول در هلند بود
با آغاز جنگ تحمیلی و نایل شدن برخی از رزمندگان اسلام بهفیض جانبازی، روزبهروز به آمار ورزشکاران این رشته افزوده میشد که این مسأله نقطهعطفی در تاریخ فدراسیون محسوب میشود.
پس از تدوین و تصویب طرح جامع فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین (بعداز سال ۱۳۸۰) رشتههای ورزشی ۱۵گانه، مطابق اصول، سیاستها و خطمشیها، تدابیر و اهداف تعریف شده کار خود را پی گرفتند.
بیش از ۶۰۰ ورزشکار به صورت سازماندهی شده زیر نظر هیات ورزشهای جانبازان و معلولان استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما