اخبار مناطق تهران، نصب المان‌های نوروز ۱۴۰۰ در منطقه ۲

تهران- ایرنا- معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ از برنامه نصب المان‌های نوروزی در قالب طرح استقبال از بهار ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش ایرنا از شهرداری منطقه ۲، علی اکبر کریمی پور با بیان این مطلب، اظهار کرد: با توجه به رویکردهای مدیریت شهری در تلطیف و ایجاد نشاط در فضاهای شهری در شرایط کنونی که نگرانی ناشی از شیوع ویروس کرونا در جامعه حاکم شده است، نصب المان های نوروزی و نورپردازی معابر در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه نصب المان‌های نوروزی از هفته گذشته  آغاز شده است، گفت: این طرح تلاشی برای وارد کردن هنر در زندگی روزمره شهروندان و تزریق لطافت و شادابی در معابر شهری است.

کریمی پور با اشاره به مکان‌های جانمایی این المان ها، ادامه داد المان‌های طنین نوروز در میدان شهید طهرانی مقدم، باغ مینیاتوری در خیابان لبخند، سفره هفت سین در ورودی بوستان ستارخان و همچنین المان های عمو نوروز در بلوار قیصر امین پور و بوستان شهرآرا  نصب شده است.

 معاون خدمات شهری ومحیط زیست منطقه ۲ با اشاره به اقدامات اجرایی در زیباسازی میادین اصلی منطقه گفت: میدان صنعت به عنوان شاخص ترین میدان منطقه است که نصب تقویم نوروز ۱۴۰۰ و همچنین المان عمو نوروز و سفره هفت سین در این میدان در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی درحال حاضر با نصب گلدان های شهری در میدان صنعت، زیبایی های بهاری دراین میدان به تصویر کشیده شده است.

معاون شهردار منطقه ۲  گفت: نصب ریسه های نوری مدور و المان نوری در معابر و میادین این منطقه با هدف آراستگی و زیباسازی شهری از دیگر اقدامات اجرایی در طرح استقبال از بهار است.

منطقه۲۱ برای انجام مگاپروژه ها، دارای موقعیت استثنائی است

معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران در حضور و بازدید چند ساعته خود از منطقه ۲۱ گفت: در بیشتر مناطق تهران فرصت برای انجام و تکمیل مگاپروژه ها به انتها رسیده ولی در منطقه ۲۱ این قابلیت استثنایی باتوجه به وجود زمین ها و فضاهای بزرگ مقیاس و همچنین بافت مسکونی زیر ۱۰ درصدی دیده می شود.

حامد مظاهریان در ابتدای نشست هم اندیشی با شهردار و مدیران شهری ورودی غربی پایتخت افزود: در تاریخ ۱۱۴ساله بلدیه، تغییر رویکرد کنونی که مدنظر مدیریت ارشد شهری کلانشهر تهران مبنی بر اینکه "تهران؛ از کوچه ها آغاز می شود"، به نوعی تحول بزرگی به شمار می رود؛ چراکه توجه به شهروندان ساکن محله ها که سرمایه های اصلی شهر محسوب می شوند بسیار ضروری به نظر می رسد.

وی در ادامه تاکید کرد: توجه به پروژه های کوچک مقیاس در سطح محله های شهر تهران که شهروندان همه روزه با آنها سروکار دارند، نتیجه تغییر رویکرد مدیریت شهری است و نگاهی متفاوت که به محله و اهمیت ساکنان آن محله وجود دارد.

معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران تصریح کرد: شهرداران مناطق و نواحی غیر از انجام امور روزمره شان، به درب خانه های شهروندان مراجعه کنند، تک تک شان را بشناسند، با آنان هم صحبت شوند و نیازها و خواسته های محله ای از پایین به بالا مجال طرح پیدا کند به طوری که یکی از عناصر مبحث توسعه پایدار که برنامه ریزی از پایین به بالا و مشارکتی است محقق شود.

در ادامه این نشست شهردار منطقه ۲۱ گفت: هم اکنون و پس از گذشت ۶ ماه از حضورم در این منطقه، با افتخار می توان گفت که با ۶۵درصد، رتبه دوم پیشرفت فیزیکی پروژه های کوچک مقیاس و توسعه محله ای از آن منطقه۲۱ است.

رضا رجب زاده ادامه داد: پروژه های توسعه محله ای یکی از افتخارات مدیریت شهری در دوره حاضر است و یکی از خلاء های سنواتی بودجه در شهر تهران محسوب می شد، مردم نقش مشارکت خودشان در توسعه شهر را به صورت واضح می بایست ببینند تا بیش از گذشته در کنار مدیریت شهری باشند.

شهردار منطقه۲۱ در ادامه افزود: توجه به تقسیم عادلانه پروژه های توسعه محله ای در سطح محله های ۱۳گانه ورودی غربی پایتخت در سال۱۴۰۰، به عنوان اصلی ترین عامل در برنامه ریزی ها مدنظر قرار گرفته است.

وی یاداور شد: تمرکز اصلی ما در مجموعه مدیریت شهری منطقه۲۱ بر این بود که پروژه ها واقعا متناسب با نیازهای اساسی هر محله تعریف و مورد اجرا واقع شود.

رجب زاده با اشاره به طرح ایجاد پلازا در میدان کمال الملک افزود: این میدان با قدمتی قریب به ۴۰سال و نامگذاری کمال الملک نقاش شهیر ایرانی بر آن، متاسفانه هیچ اثری از هنر و نقاشی در آن مشاهده نمی شد، لذا با هدف ایجاد فضایی تحت عنوان "درنگ در شهر؛ توسعه فضاهای عمومی" با محوریت عابرین پیاده، این مکان به پلازای شهری و محلی پایلوت و شاخص برای تعاملات و همچنین برپایی رویدادهای فرهنگی و هنری تبدیل خواهد شد.

وی افزود: سند توسعه منطقه ۲۱، در نخستین روزهای حضورم برای اولین بار مورد پایش و تدوین قرار گرفت، هم اکنون برنامه های کوتاه و بلند مدت طبق این سند تعریف و پیش بینی می شود.

شهردار منطقه۲۱ خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است تا محدوده منطقه با وجود این همه ظرفیت، به مقصد گردشگری، فروشگاهی و تفرجگاهی تبدیل شود. با انجام این اقدامات شب مرگی و تمرکز صنعتی از این منطقه زدوده خواهد شد.
لازم به ذکر است، در این نشست تخصصی شهردار منطقه۲۱ به ارائه گزارشی تفصیلی درخصوص پروژه های بزرگ و کوچک مقیاس در دست انجام این منطقه در حوزه های مختلف پرداخت.

آراستن شهر و انتظار بهار ۱۴۰۰ در منطقه۹

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۹ با اشاره به ویژه برنامه های معاونت مذکور در استقبال از بهار ۱۴۰۰، اقدامات در زمینه زیباسازی، فضای سبز، ساماندهی، پسماند و محیط زیست را تشریح کرد.

مصطفی دینی  با اعلام خبر پویش بهاری در قسمت غربی پایتخت در آستانه سال ۱۴۰۰ گفت: با اقدامات جامع در سطح شهر، منطقه۹ آماده استقبال از بهار ۱۴۰۰ می شود.

وی با تشریح اقدامات اداره زیباسازی به مناسبت نوروز ۱۴۰۰، عنوان کرد: زیباسازی محیطی و فضاسازی برای بهار با آذین بندی معابر، نورپردازی اماکن شاخص، رنگ آمیزی عناصر و مبلمان شهری، رنگ آمیزی تخم مرغ های نوروزی صورت گرفته است.

دینی در ادامه گفت: به منظور رفاه حال شهروندان و استقبال ازنوروز، در آستانه فصل زیبای بهار، فضاسازی منطقه با محوریت بهار، ضدعفونی و شستشوی معابر، مبلمان شهری و باکس های زباله، تنظیف و رفت و روب، شستشو و رنگ آمیزی نیمکت ها، زیبایی و طراوت بخشیدن به فضاهای عمومی و بوستان ها با اجرای گل کاری به انجام رسیده است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۹، با اشاره به طرح نهضت درختکاری در آستانه نورز ۱۴۰۰ یادآور شد: توزیع ۱۰۰۰۰ اصل نهال رایگان مردمی، کاشت ۴۰۰ اصله نهال رایگان در منازل شهروندان، ۲۰۰ اصله درخت دربوستان های منطقه، ۳۵۰۰ اصله درخت در معابر، رفیوژ و لچکی و کاشت ۱۷۶ اصله درختان روت بال چنار، زیتون تلخ و توت انجام گرفته است.

وی ابتکار طرح تعویض پسماند با نهال نارنج را ایده ای خاص در منطقه۹ دانست و گفت: با برنامه ریزی های انجام شده انتظار داریم استقبال شایسته ای از بهار داشته باشیم.

دینی گل آرائی اماکن و میادین محدوده منطقه را از دیگر اقدامات معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه۹ دانست و عنوان کرد:در این راستا ۲۷۴۶ متر مربع فرش گل در بوستان ها و میادین و فضای سبز منطقه۹ گسترده شده است تا شهر جلوه ای بهاری پیدا کند.

وی با اشاره به وضعیت کرونایی گفت: ایستگاه مبارزه با کرونا در منطقه تجهیز و راه اندازی شده است، که در ازای دریافت پسماندهای خشک به شهروندان ماسک و مواد ضدعفونی کننده تحویل می دهد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۹ برگزاری همایش تقدیر از دبیران کانون محیط زیست محلات با حضور شهردار منطقه۹، مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و معرفی و تقدیر از برخی اصناف برتر منطقه با شاخص زیست محیطی بخش دیگری از فعالیت های نوروزی عنوان کرد.

وی بر پایش مستمر محیط زیستی از اصناف در منطقه۹ در آستانه نوروز ۱۴۰۰ در قالب بازدید و ارائه آموزش های لازم مبنی بر رعایت استاندارهای زیست محیطی به صاحبان اصناف تاکید کرد.

تدابیر پیشگیرانه منطقه ۱۹ برای ایجاد فضای امن در چهارشنبه سوری

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۹ از آماده باش و اجرای تمهیدات لازم برای رفع مخاطرات احتمالی در مراسم چهارشنبه سوری خبر داد.

مجید صبوری با تأکید بر  ایجاد جوی آرام و برگزاری بی خطر مراسم چهارشنبه آخر سال بیان کرد: در همین راستا ضمن آماده باش کلیه عوامل خدمات شهری و شهرداران نواحی در روز سه شنبه، تجهیزات لازم از جمله واترجت، خاور و کپسول های آتش نشانی برای اطفاء حریق در شب چهارشنبه تدارک و کلیه تانکرهای آب مستقر در نواحی نیز آبگیری می شود.

وی ادامه داد: برای جلوگیری از رفع مخاطرات ناشی از آتش افروزی و زباله سوزی در شب چهارشنبه، تمامی مواد اشتعال زا از جمله زباله های حجیم، شاخه های خشک درختان، لاستیک های فرسوده و مخازن موقت پسماند (۱۱۰۰لیتری) جمع آوری خواهد شد.

صبوری افزود: پس از برگزاری مراسم چهارشنبه سوری عوامل خدمات شهری نسبت به پاکسازی کامل محیط و نظافت اقدام خواهند کرد.

معاون شهردار منطقه ۱۹ خاطرنشان کرد: به منظور پیشگیری از حوادث مراسم چهارشنبه آخر سال، آموزش های مجازی نیز به شهروندان از طریق کانال های مجازی محلات این منطقه صورت می گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha