به گزارش ایرنا محمدعلی طالبی روز سه شنبه در کارگروه تنظیم بازار استان خاطرنشان کرد: در این مورد عملکرد مدیران و دستگاههای مختلف در حوزه تنظیم بازار ، ۲ تا سه هفته از سوی معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مورد ارزیابی و پایش قرار گیرد.
وی با بیان اینکه ،توزیع اقلام اساسی به صورت اینترنتی نباید باشد، افزود: باید از مکانیسم های مختلف برای توزیع کالا با قیمت مصوب در استان استفاده شود و مرغ و تخم مرغ مورد نیاز استان باید تامین شود که در این زمینه سازمان جهادکشاورزی باید برنامه ریزی کند.
طالبی خاطرنشان کرد: توزیع اقلام مصوب باید به صورتی توزیع شود که تجمع صورت نگیرد و باید با گسترده جغرافیایی مناسب صورت گیرد و مردم شهرستانها و مناطق دور افتاده استان هم از کالا با قیمت مصوب بهره مند شوند.
همچنین محمدرضا علمدار یزدی رییس سازمان صمت یزد با بیان اینکه مشکلی در تامین اقلام اساسی شب عید در استان وجود ندارد ، افزود: توزیع ۴۰۰ تن سیب زرد و قرمز و همین مقدار پرتقال تامسون از ۲۴ اسفندماه آغاز شد.
وی قیمت هر کیلوگرم سیب را ۹ هزار تومان و پرتقال را ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان و گوشت قرمز را حداکثر ۱۳۵ هزار تومان ذکر کرد و گفت: شکر در بستههای ۹۰۰ گرمی هفت هزار و ۸۰۰ تومان عرضه می شود.
علمدار یزدی با اشاره به طرح نظارت نوروزی بر کالا اساسی که از ۱۹ بهمن در استان آغاز شد و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد ،گفت: در این مدت ۱۱ هزار مورد بازرسی از مراکز مختلف، صورت گرفت که منجر به تشکیل ۷۷۱ فقره پرونده شد.
علی اکبر مختاری مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد هم در این نشست گفت : از پانزدهم اسفند تاکنون ۷۰۰ پرونده تخلف در این اداره تشکیل شد و ۲۱ میلیارد تومان جریمه برای متهمان این پروندهها در سه حوزه کالا و خدمات، مبازره با قاچاق و در حوزه سلامت صادر شد.
تعطیلات نوروزی از ۲۹ اسفند ماه جاری آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.
نظر شما