«حسین بختیاری» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در بازرسیهای صورت گرفته مشخص شد که چندین نانوایی کشیک در روزهای گذشته فعالیت نداشتند که این امر موجب ایجاد صفهای طولانی در سایر نانواییها شده بود.
وی ادامه داد: نظارت مستمر بر فعالیت نانواییها از روز گذشته (سهشنبه) آغاز شده و واحدهای متخلف نیز شناسایی شدهاند.
بختیاری عنوان کرد: نانواییها علاوه بر ارائه خدمات به مردم و پخت نان با کیفیت در ایام تعطیلات نوروزی، باید پروتکلهای بهداشتی را نیز به صورت ویژه رعایت کنند.
وی گفت: روزانه ۲۵ تیم ویژه در نقاط مختلف این شهرستان بر عملکرد اصناف مختلف و بهداشت محیط نظارت دارند و امید است صنوف همچنان مانند گذشته در رعایت پروتکلها بهداشتی حساس باشند.
بیش از ۷۰۰ واحد نانوایی در شهرستان اراک فعالیت دارند.
اراک مرکز استان مرکزی است و ۶۸۰ هزار نفر در این شهرستان سکونت دارند.
نظر شما