استاندار خراسان جنوبی: شعار سال محور برنامه‌ریزی‌ها باشد

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: شعار "تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها" باید محور و اساس برنامه‌ریزی‌ها قرار گیرد و ملاک ارزیابی‌ها نیز عنوان سال باشد.

«حمید ملانوری» روز چهارشنبه در همایش فرمانداران استان خراسان جنوبی افزود: محورهای مهم توسعه استان باید در این مسیر مدیریت شود و نگاه به این شعار نیز همه‌جانبه باشد.

وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب شعار امسال را "تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها" تعیین کردند و فرمانداران مکلفند به عنوان نمایندگان عالی دولت در شهرستان‌ها به این شعار در تمامی مسایل اجرایی و برنامه‌ریزی‌ها توجه داشته باشند.

وی گفت: تولید باید به معنای واقعی وارد صحنه شود و یکی از تولیدات مهم کشور در مقطع انتخابات و عرصه سیاسی است.

استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: هر نوع تولید نقشی در فرایند توسعه ایفا می‌کند و تولید در معدن و کشاورزی وقتی محقق می‌شود که تولید امنیت به خوبی صورت گیرد.

وی تصریح کرد: فرمانداران نسبت به تولید پایان نامه‌های دانشجویی تاکید کنند که براساس نیاز توسعه استان باشد و این ارتباط بین دانشگاه و نهادهای توسعه‌ای ایجاد شود نه اینکه با خبر ادغام یک دانشگاه تجمع شود و گرفتاری‌هایی را ایجاد کند.

ملانوری با بیان اینکه باید از دانشگاه در توسعه استان بهره گرفت اظهار داشت: اگر به این سمت نرویم هر کسی باید به راه خود ادامه دهد و دیگر تولیدات مختلف نقشی در توسعه نخواهند داشت.

وی با اشاره به صحبت‌هایش در آخرین شورای اداری سال گذشته گفت: بنا به آنچه در آن جلسه مطرح شد، فرمانداران باید برای سال ۱۴۰۰ برنامه عملیاتی داشته باشند و این برنامه‌ها براساس برش‌های شهرستانی برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی بوده، هدف‌گذاری‌ها در آن مشخص باشد و کارها نیز براساس جدول زمان‌بندی پیش برود.

جز با برنامه‌محور بودن به هدف نمی‌رسیم

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه جز با برنامه‌محور بودن به هدف نمی‌رسیم افزود: برخی این نگاه را دارند که چهار ماه دیگر دولت به پایان می‌رسد اما با پایان دولت، مردم و نظام که هستند پس اقدامات باید برنامه‌محور و با نگاه به آینده باشد.

وی بیان کرد: برنامه‌ریزی و نگاه ما به مسایل اجرایی نباید معطوف به زمان حال باشد بلکه باید برای تحقق شعار سال تلاش کنیم.

ملانوری گفت: پاشنه آشیل خیلی از مسائل، نبود برنامه‌محوری است و باید از همان لحظه اول مدیریت تا آخرین لحظات انگیزه و نگاه مدیران، خدمت به مردم و نظام باشد.

وی راه‌اندازی ستاد توسعه خاوران را اقدامی در همین راستا برشمرد و گفت: ستاد توسعه خاوران، پایه و اساس حرکت به سمت توسعه متوازن، همه‌جانبه و پایدار است.

استاندار خراسان جنوبی افزود: در قالب برنامه‌های ستاد توسعه خاوران، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های همه حوزه‌ها در کنار هم قرار می‌گیرد و اقدامات ستاد، محور حرکت‌های توسعه‌ای در سال‌های آینده است.

وی با اشاره به اینکه تولید به حوزه صنعتی محدود و خلاصه نمی‌شود گفت: هدف از تولید در شعار سال، تولید همه‌جانبه است و مهمترین کار ما باید هدفمند کردن تولیدات فرهنگی، علمی، سیاسی و اقتصادی و سوق دادن برنامه‌ها به سمت توسعه باشد.

نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر مهمترین حلقه مفقوده در توسعه کشور، نبود ارتباط بین حلقه‌های تاثیرگذار در توسعه است و از نقش موثر و فعال دانشگاه کمتر برخورداریم لذا باید با برنامه‌ریزی درست بین این حلقه‌ها رابطه‌ای قوی برقرار کنیم تا توسعه محقق شود.

وی افزود: بخش صنعت برای رسیدن به ارزش افزوده واقعی باید در بخش معدن و کشاورزی حضور جدی داشته باشد و سوال اینجاست که جای زعفران، زرشک و گل نرگس در صنعت استان ما کجاست؟

منافع نظام در انتخابات رقابتی با مشارکت حداکثری است

ملانوری در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری انتخابات در خرداد امسال اشاره و تصریح کرد: منافع نظام در برپایی انتخاباتی سالم با مشارکت بالای مردم، رقابت جدی، شکل‌گیری شوراها در تمامی شهرها و روستاها، انتخاب رییس جمهوری مقتدر با رای حداکثری است.

وی سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت را چهار محور اصلی برگزاری انتخابات ذکر کرد و گفت: ۲ اصل امنیت و سلامت انخابات به طور مستقیم برعهده ما به عنوان مجریان انتخابات است و در زمینه رقابت و مشارکت اگرچه به صورت مستقیم نقشی نداریم اما می‌توانیم با مدیریت درست در این ۲ اصل هم تاثیرگذار باشیم.

استاندار خراسان جنوبی بر رعایت اصل بی‌طرفی مجریان انتخابات در برگزاری انتخابات سالم و امن تاکید کرد و افزود: در انتخابات اسفند ۹۸ هیچ کدام از همکاران ما درگیر مراجع قضای نشدند که نشان دهنده اهتمام همگان در رعایت قانون است.

وی اظهار داشت: باید مصمم باشیم که انتخابات با رقابت جدی و فعال به وجود آید و در همه حوزه‌های انتخاباتی با رقابت فعال برگزار شود.

ملانوری گفت: پسندیده نیست که در برخی حوزه‌های انتخاباتی بدون شورا باشیم و از طرفی انتخاباتی که سالم و امن نباشد را هم نمی‌پسندیم پس باید تلاش کنیم که سلامت و امنیت انتخاباتی زیر سوال نرود.

وی افزود: فضای سیاسی استان باید مدیریت و نشاط سیاسی و اجتماعی در فضای استان ایجاد شود، تعهداتی که به مردم داده شده محقق و نتیجه آن به مردم ابلاغ شود.

مردم از خدمات انجام شده اطلاع کافی ندارند

وی با بیان اینکه مردم از خدماتی که انجام شده به اندازه کافی اطلاع ندارند گفت: خسارت جنگ روانی و تبلیغاتی دشمن بی‌اعتمادی و بی‌انگیزگی است که باید با اعلام خدمات دولت و نظام جلوی این روند را گرفت.

ملانوری گفت: اگر عده‌ای می‌گویند مردم بی‌انگیزه شدند این خواسته مردم و امام و رهبری نیست بلکه نتیجه جنگ روانی دشمن است در حالی که منافع نظام در مشارکت حداکثری و رقابت جدی برای روی کار آمدن دولتی مقتدر است.

وی اظهار داشت: برای مثال در مورد روغن و مرغ که اخیرا مطرح است، روزانه ۳۵ تن نیاز مردم استان است اما در این روزها ۱۳۰ تن مرغ وارد بازار شده و در ارتباط با روغن هم سه هزار و ۵۰۰ تن تا پایان سال ۹۹ روغن وارد بازار شده است که باید این خدمات بازگو شود.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه باید جنبه‌های بصیرتی را در نظر بگیریم گفت: شوراهای روستایی می‌توانند تصمیم‌گیر باشند و حق مردم را مطالبه‌گری کنند لذا این موضوعات باید برای مردم تبیین شود.

وی تصریح کرد: در این روزها فرمانداران، بخشداران، شهرداران و مدیران باید تریبون‌دار نظام باشند و برای ایجاد نشاط سیاسی در راستای برگزاری انتخاباتی باشکوه اقدام کنند.

ملانوری افزود: در زمینه ملزومات و تجهیزات مربوط به انتخابات نیازهایی وجود دارد که از تمام توان دستگاه‌ها برای تامین آن استفاده خواهیم کرد.

رسانه‌ها در نشاط بخشی به جامعه کمک کنند

استاندار خراسان جنوبی یکی از مهمترین راه‌های ایجاد نشاط سیاسی را روشنگری و آگاه‌سازی مردم از اقدامات و برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: رسانه‌ها هم باید در زمینه نشاط بخشی به جامعه کمک کنند تا انتخابات پرشور و باشکوه و توام با نشاط برگزار شود.

وی بیان کرد: امروز در اردوگاهی مشغول خدمت هستیم که فرماندهی آن را مقام معظم رهبری برعهده دارند و تداوم حرکت رو به رشد آن به دست من و شما است که باید با قدرت تحویل دیگران بدهیم تا این مسیر رو به جلو باشد.

ملانوری گفت: کسانی که با اشاعه اخبار نادرست باعث یاس و ناامیدی می‌شوند نیز باید بدانند که خارج این اردوگاه نیستند.

وی تصریح کرد: دولت که باید براساس اهداف نظام شکل بگیرد، با رای بالای مردم است که قدرت می‌گیرد و توانایی و اقتدار دارد در حالی که یاس و ناامیدی بر میزان مشارکت مردم تاثیر منفی می گذارد و بر توانایی دولت نیز آثار نامطلوب دارد.

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه اطلاعات واقعی را به مردم ابلاغ کنید اظهار داشت: فرمانداران شبکه‌های اطلاع‌رسانی در فضای مجازی را ایجاد کنند و اقدامات دولت که پنجشنبه هر هفته به صورت اعتبارات میلیاردی با حضور رییس جمهوری افتتاح می‌شود و دیگر خدمات را بازگو کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha