به گزارش ایرنا، کامبیز محمدی شامگاه چهارشنبه در نشست با فرماندار ویژه سقز اظهار داشت: در صورتی که مشاغل کارگاهی و خانوادگی نیاز به توسعه داشته باشند، بنیاد برکت که وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در کردستان است به آنان کمک میکند.
وی یادآور شد: بنیاد برکت در سال ۱۳۹۸ به تعداد ۱۷۱ طرح ۶۲ میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال و در سال ۱۳۹۹ به ۴۸۹ طرح مبلغ بیش از ۱۹۴ میلیارد ریال تسهیلات از طریق بانک ها پرداخت کرده است.
مجری استانی طرح های اشتغالزایی اجتماع محور بنیاد برکت اضافه کرد: با پرداخت تسهیلات به هر طرح، افراد نیز سرمایه های راکد خود را مشارکت می دهند که با این احتساب در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۶۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان برای اشتغال زایی مستقیم ۷۰۰ نفر سرمایه گذاری شده است.
محمدی یادآور شد: در صورت مشارکت دستگاه های اجرایی و عقد تفاهم نامه با بنیاد، این نهاد پنج برابر مبلغ آورده دستگاه های اجرایی، برای پروژه های اشتغالزایی، سرمایه هزینه خواهد کرد.
وی تاکید کرد: پرداخت تسهیلات به کارگاه های کوچک مقیاس و کارآفرینان در قالب مشارکت مدنی از دیگر برنامه های این بنیاد است.
بنیاد برکت به اجرای طرحهای بزرگ اشتغالزایی کمک کند
فرماندار ویژه سقز نیز در این نشست با بیان اینکه هدف گذاری این نهاد، حرکت به سمت اجرای طرح های بزرگ اشتغال زایی باشد، گفت: هدف گذاری بنیاد برکت در سطح روستاها با حفظ خط پراکنش و توجه به هر چهار بخش، مناسب و قابل تقدیر است.
کامیل کریمیان با اشاره به ضرورت تولید ثروت و تولیدات در عرصه های مختلف کشاورزی و صنعتی در شهرستان، بر حمایت بنیاد برکت از واحدهای تولیدی در راستای تثبیت و توسعه اشتغال تاکید کرد.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما