وحید مصطفی دوست روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: رهاسازی ماهی قرمز و سبزه سفره هفت سین در رودخانه ها، حیات آبزیان را با خطر رو به رو و جریان آب را مختل می کند.
وی اضافه کرد: عمر ماهی های قرمز در تنگ آب اندک است اما رهایی آنها در زیستگاه های طبیعی، عمر آنها را افزایش می دهد و به ماهی های مهاجم تبدیل می شوند.
مصطفی دوست بیان کرد: ماهی های قرمز از تخم ماهی های بومی تغذیه کرده و باعث نابودی قسمتی از آبزیان می شوند و حوضچه های پارک های شهر یا حیاط خانه ها بهترین محل رهاسازی ماهی قرمز است.
وی ادامه داد: سبزه های سفره هفت سین باید روی خاک انداخته یا برای تبدیل به کود آلی در زمین دفن شود و با این کار از آلودگی آب رودخانه ها و تالاب ها جلوگیری خواهد شد.
به گفته رئیس اداره حفاظت محیط زیست آستارا ماموران یگان حفاظت این اداره در روز طبیعت برای پایش نقاط گردشگری آماده هستند و در این روز باید همگان از طبیعت حفاظت کنیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان و دبیر ستاد مقابله با کرونا آستارا هم گفت: فردا در روز طبیعت با توجه به وضعیت زرد آستارا پارک ها و بوستان ها تعطیل نیست اما مردم برای جلوگیری از افزایش مبتلایان به کرونا از دورهمی در نقاط گردشگری پرهیز کنند.
فرید بصیری مقدم افزود: مردم با در خانه ماندن به قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا کمک کنند و این بهترین عیدی به مدافعان سلامت است و در غیراینصورت وضعیت کرونای این شهرستان تغییر خواهد کرد.
شهرستان آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان قرار دارد و به دلیل برخورداری از جاذبه های طبیعی، تجاری و تاریخی جزو ۲۰ شهر گردشگر پذیر ایران به شمار می رود.
نظر شما