ایرج موفق روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: قطعه بندی مرغ گرم در کشتارگاه ها و مراکز بسته بنده و خرده فروشی ها تا اطلاع بعدی ممنوع است.
وی تاکید کرد: مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها و مسوولان شرکتهای تعاونی مرغداران و رییسان شبکههای دامپزشکی مکلفند تدابیر لازم برای ارسال مرغ ۴۵ روزه را به کشتارگاه فراهم کنند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان اظهار داشت: ناظران جهاد کشاورزی و صمت نیز در کشتارگاه حضور فعال خواهند داشت و اقدام به تنظیم و تحویل مرغ زنده و گوشت مرغ طبق فرم های مربوطه خواهند کرد.
وی تصریح کرد: هرگونه خروج مرغ زنده و گوشت مرغ بدون مجوز از استان اصفهان ممنوع است.
موفق خاطرنشان کرد: مسوولیت توزیع مرغ بین شهرستانهای مختلف بر عهده سازمان صمت است که متناسب با گوشت حاصله در کشتارگاههای استان و جمعیت هر شهرستان انجام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان رتبه اول تولید گوشت بوقلمون، رتبه دوم تولید گوشت مرغ و تخممرغ، رتبه چهارم تولید گوشت قرمز و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست.
این استان دارای ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بستهبندی و فرآوری فرآوردههای خام دامی است.
نظر شما