به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری اروپاپرس ، مورنو در صفحه توییتر خود نوشت :فرمان ۱۲۸۲ برای اعلام وضعیت استثنایی به مدت ۳۰ روز را در استان های پیچینچا ، گوایاس ، مانابی ، آزوای ، لوخا ، سانتو دومینگو ، ال اورو و اسمرالداس امضا کردم .در این رابطه از امروز تا یک هفته از ساعت ۲۰ شب تا ۵ بامداد روز بعد ، رفت و آمدها ممنوع خواهد بود .
وی اضافه کرد :بیماری همه گیر تمام نمی شود ، باید از خودمان مراقبت کنیم .
در متن این فرمان آمده است که تصمیم مذکور به دلیل اوضاع وخیم کووید ۱۹ ، پیامد های آن بر زندگی و سلامت شهروندان و تاثیرات آن بر سیستم بهداشت عمومی و به منظور کاهش سرعت سرایت ویروس به تصویب رسیده است .
در این راستا ، وی تاکید کرد که از این طریق کلیه نهاد های دولتی بسیج خواهند شد و از وزارت بهداشت می خواهد در جهت تقویت اقدامات و مکانیزم ها برای رسیدگی به وضعیت اضطراری بهداشتی در این استان ها ، گام بردارد .
مورنو بیان داشت که به این ترتیب ، اعمال حق آزادی رفت و آمد و حق آزادی تشکل ها و اجتماعات به حال تعلیق در آمده است ، هرچند که کارمندان دولت و بخش های اساسی از یک سری استثنا ها برخوردارند .
فرمان مورنو چند ساعتی پس از توصیه کمیته عملیات اضطراری ملی به وی برای اتخاذ این تصمیم اعلام شد .این سازمان پیشنهاد اجرای مقررات منع رفت و آمد ، منع گردهمایی های اجتماعی و خانوادگی و همچنین منع فروش مشروبات الکلی از دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۸ بعد از ظهر و کل روز در تعطیلات آخر هفته را داده بود .
در ۸ استان فوق الذکر ، کمیته مذکور طرفدار تعلیق ساعات حضوری در بخش دولتی بین روز های ۵ تا ۹ آوریل ، محدود کردن ورود مردم به ساحل دریا ، تعلیق فعالیت های ورزشی و ممنوعیت باز بودن کافی شاپ ها است .
به همین ترتیب ، این کمیته خواهان تعلیق کلاس های حضوری و کاهش ظرفیت در مراکز خرید ، رستوران و مراسم مذهبی به ۳۰ درصد و همچنین محدود کردن تردد وسایل نقلیه شخصی شده بود .این محدودیت ها در مورد کارکنان بخش بهداشت ، خدمات اورژانس و سازمان های کنترل ، افزون بر پرسنل اورژانس ، زنجیره های تدارکات ، حمل va نقل یا رسانه ها ، اعمال نمی شود .
رئیس جمهوری اکوادور در حالی این فرمان را به تصویب رسانده که دیروز پنجشنبه هشدار داده بود که یک قرنطینه کامل دیگر در این کشور آمریکای لاتینی ، برای اقتصادش کشنده خواهد بود و از شهروندان خواسته بود که از بحرانی مانند سال ۲۰۲۰ ، جلوگیری کنند .
اکوادور در حال حاضر ، محدودیت هایی را در برخی نقاط مانند کیتو پایتخت کشور و در شهر گوایاکیل اعمال می کند.محدودیت های جدید به این دلیل است که این کشور با افزایش مبتلایان به بیماری روبرو است . از آغاز شیوع کرونا در اکوادور ، تاکنون ۳۳۰ هزار و ۳۸۸ نفر مبتلا و ۱۶ هزار و ۹۷۷ نفر جان باختند .
نظر شما