۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۳۴
کد خبر: 84282155
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

«شکسپیر و شرکا» صحنه کرونازده تئاتر آمریکا را احیا می‌کند

تهران- ایرنا- گروه پرآوازه «شکسپیر و شرکا» پس از مدت‌ها تعطیلی به دلیل همه‌گیری کرونا، با نمایش «شاه لیر» اجرای تئاتر زنده برای تماشاچیان را در آمریکا از سر می‌گیرد.  

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از خبرگزاری آسوشیتدپرس، گروه تئاتر شکسپیر و شرکا پس از یک وقفه طولانی به دلیل شیوع کرونا، از تابستان امسال با تئاتر شاه لیر به عرصه اجراهای زنده برای مخاطبان حضوری بازمی‌گردد.  

نمایش شاه لیر که از ۲ ژوئیه تا ۲۹ اوت (۱۱ تیر تا ۷ شهریور ۱۴۰۰) روی صحنه خواهد رفت، اولین تئاتری است که در آمفی‌تئاتر روباز نیو اسپروس به نمایش درمی‌آید. این آمفی‌تئاتر به تازگی در محوطه شرکت شکسپیر و شرکا در لناکس ماساچوست افتتاح شد. 

به استناد بیانیه رسمی شرکت شکسپیر و شرکا، استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت شیوه‌نامه‌های مصوب بهداشتی از شروط تماشای تمامی نمایش‌های زنده و حضوری این گروه است.  

چندی پیش زمزمه‌هایی نیز از بازگشایی قریب‌الوقوع تئاترهای برادوی پس از بیش از یک سال به گوش رسید. 

 به گفته بیل دی بلازیو، شهردار نیویورک، به زودی مراکز تزریق واکسن کرونا در برادوی مستقر خواهد شد تا کار واکسیناسیون اهالی تئاتر انجام شود. وی همچنین از ایجاد مراکز تست کرونا در نزدیکی تماشاخانه‌های این محله خبر داد و گفت: باید جامعه تئاتر را برای پاییز آماده کنیم. تا آن زمان وضع جهان بهتر خواهد شد.

در حال حاضر توقف ساخت و اجرای نمایش در برادوی تا ۷ ژوئن (۱۷ خرداد ۱۴۰۰) ادامه دارد و هنوز زمان‌بندی مشخصی برای بازگشایی‌ها اعلام نشده است.

تماشاخانه‌های پایتخت تئاتر جهان به دنبال شیوع ویروس کرونا از اواسط ماه مارس سال ۲۰۲۰ تعطیل شدند. این تعطیلی‌ها به اقتصاد شهر نیویورک که به گردشگری، رستوران گردی و سرگرمی وابسته است، ضربه سختی زد.

براساس برآوردها، برادوی سالانه حدود ۱۵ میلیارد دلار برای اقتصاد نیویورک درآمدزایی می‌کند. صنعت تئاتر در این محله حدود ۱۰۰ هزار شغل ایجاد کرده بود و با تعطیلی آن، اهالی تئاتر از عوامل تولید گرفته تا بازیگران در یک سال گذشته به ناچار یا به دنبال فرصت‌های شغلی دیگر در حوزه سرگرمی رفتند و یا به کارهای غیرمرتبط مشغول شدند.    

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان در استان هوبی چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

این بیماری که به تدریج به کشورهای مختلف سرایت و سازمان جهانی بهداشت از آن با واژه همه‌گیری یاد کرد، تا لحظه تنظیم خبر ۱۲۸ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این میان بیش از دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جان باخته‌اند.

شیوع این ویروس موجب تعطیلی بسیاری فعالیت و رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله جشنواره‌ها، نمایشگاه ها و بسته شدن سینماها، سالن های تئاتر و کنسرت و کتابفروشی‌ها شد و تأثیرات منفی زیادی بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش های گوناگون از جمله فرهنگ گذاشت

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha