موسی الرضا ثروتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : مجلس شورای اسلامی در دوره های مختلف با انجام برخی اصلاحات در قوانین و سیاست های اصل ۴۴ زمینه قانونی حمایت از تولید را فراهم کرد و ما نیاز به تدوین و تصویب قانون جدید نداریم و این خود یک گام بزرگ رو به جلو است.
وی اضافه کرد : آنچه که این روزها مانع بزرگ برای جهش در حوزه تولید در کشور محسوب می شود؛ ناشی از نگاههای سنتی حاکم بر مدیریت تولید اعم از بخش خصوصی و دولتی است که باید با میدان دهی به جوانان نسبت به حذف نگاههای سنتی و جایگزین کردن نگاه مدرن جهش را در حوزه تولید ایجاد کرد.
عضو اسبق کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی یکی از این نگاههای سنتی حاکم بر مدیریت تولید در بخش خصوصی و حتی دولتی را عدم بهره گیری از تکنولوژی و دستاوردهای فناوری نوین در حوزه تولید و بازاریابی دانست و خاطرنشان کرد : حوزه اقتصادی در کشور چه در بخش تولید و توزیع از چابکی لازم متناسب با تکنولوژی روز دنیا برخوردار نیست و این خود یکی از موانع بزرگ و سد راه تولید کشور محسوب می شود که با میدان دادن به جوانان و بهره گیری از فناوری نوین و روز جهانی می توان این چابکی را ایجاد کرد.
سرمایهگذاری را افزایش می دهد.
بالا بودن ریسک سرمایه گذاری
این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی بالا بودن ریسک سرمایه گذاری در کشور را یکی دیگر از موانع پیشروی تولید بیان کرد و اظهارداشت : در شرایط فعلی به دلیل نوسان قیمتی اعم از ارزی و غیره در سطح کشور ریسک سرمایه گذاری در حوزه های تولید را افزایش یافت و برخی کمبود نقدینگی در حوزه تولید نیز ناشی از نوسان قیمتی از جمله ارز نشات می گیرد.
ثروتی خاطرنشان کرد : سرمایه گذاران بخش خصوصی در چنین شرایطی ترجیح می دهد، منابع و سرمایه خود را به حوزه های ببرند که از ریسک پایینی برخوردار باشد و در سال حمایت از تولید باید دولتها با کاهش ریسک سرمایه گذاری و ارایه طرح های تشویقی این سرمایه ها را به سمت تولید بکشانند.
انسجام قوای سه گانه
عضو اسبق کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی انسجام قوای سه گانه را از دیگر راهکارها برای حمایت از تولید و رفع موانع دانست و اظهارداشت : قوای سه گانه باید به فراخور وظایفی که قانون اساسی برای آنها تعیین کرد، از بخش تولید حمایت کنند.
ثروتی افزایش سطح نظارت بر نحوه پرداخت تسهیلات بانکی را یکی از وظایف اصلی قوای سه گانه دانست و افزود : مجلس شورای اسلامی با قانون گذاری دقیق، دولت در اجرا و قوه قضایی در حوزه نظارتی می توانند بر نحوه پرداخت تسهیلات بانکی در حوزه تولید نظارت داشته باشند.
وی اضافه کرد : امروز بخش زیادی از موانع در بخش تولید مربوط به کمبود نقدینگی است و بخش زیادی از این نقدینگی نیز در اختیار بانک ها قرار دارد که شاید به دلیل نبود نظارت به حوزه هایغیز تولید سرازیر شود و خود باعث بدتر شدن وضعیت اقتصادی کشور شود.
وی خاطرنشان کرد : این در حالیست که قوای سه گانه می بایست مطابق با وظایف خود با افزایش سطح نظارت ها به گونه ای عمل کنند که سرمایه ها و منابع مالی بانک ها به سمت تولید گسترش یاید.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام نوروزی سال ۱۴۰۰ سال جاری به عنوان سال حمایت از تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری کردند.
نماینده اسبق مجلس : نگاههای سنتی مانع بزرگ پیش روی تولید است
۱۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳
کد خبر:
84282294
بجنورد- ایرنا- نماینده اسبق مردم خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی نگاههای سنتی حاکم بر مدیریت کشور را مهمترین مانع تولید بیان کرد.
اخبار مرتبط
-
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی: بروکراسی اداری مانع بزرگ تولید است
بجنورد- ایرنا- نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی بروکراسی اداری و قوانین دست و پا گیر را مهمترین…
نظر شما