محمود سیجانی روزدوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: با توجه به شعار سال و لزوم پشتیبانی هرچه بیشتر از حوزه تولید، استان قم آمادگی دارد تا از سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیتهای صنعتی به خصوص در حوزه تولید محصولات دانشبنیان حمایت حداکثری را داشته باشد و اقدامات مسئولان استان طیسالهای گذشته نشان دهنده جدیت ایشان در این امر است.
وی افزود: فعالیت شرکتهای دانشبنیان و تولید محصولات راهبردی در قم طی سالهای اخیر رو به افزایش است و این امر در سال ۱۴۰۰ با رفع موانع و پشتیبانی هرچه بیشتر از فعالیت بخش خصوصی در این حوزه، سرعت بیشتری خواهد گرفت که در همین رابطه فرصتهای متعدد شغلی ایجاد خواهد شد.
وی ادامه داد: فعالیت شرکتهای دانش بنیان در شرایطی که دشمنان تلاش دارند با استفاده از ابزار جنگ اقتصادی ملت ایران را در فشار حداکثری قرار دهند، بسیار حایز اهمیت است و در همین رابطه صنعت قم با به کارگیری همه ظرفیتهای خود این آمادگی را دارد که از سرمایهگذاران در این بخش مهم اقتصادی حمایت کند.
سیجانی گفت: همچنین برای موفقیت هرچه بیشتر این راهبرد، همکاری بخش صنعت قم با مراکز دانشگاهی استان در سالهای اخیر رشد قابل توجهی داشته و تلاش داریم در سال ۱۴۰۰ از دستاوردهای علمی در تولید محصولات راهبردی مورد نیاز کشور به نحو احسن استفاده کنیم.
وی بیان کرد: هماکنون نیز شرکتهای دانش بنیان موفقی در قم مشغول فعالیت هستند که محصولات تولیدی آنها در بسیاری از زمینههای مورد نیاز همچون حوزه انرژی و صنایع الکترونیک با کیفیت بسیار بالا به بازار عرضه و موجب خودکفایی کشور در ساخت این کالاهای راهبردی شده است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها به خصوص دو شهرک راهبردی شکوهیه و محمود آباد موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.
حجم سرمایهگذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۵۹ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشدهاست.
نظر شما