ناظم عزیزی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا به حمایت فرماندار مراغه از تدوین و تصویب این اساسنامه اشاره کرد و افزود: بودجه مورد نیاز برای اجرای برنامههای مختلف فرهنگی و اجتماعی در روز مراغه و شورای سیاستگذاری آن از جمله مواردی به شمار میرود که در این اساسنامه مورد بازنگری قرار گرفته است.
به گفته وی دو بند از این اساسنامه در مورد شورای سیاستگذاری اصلاح شده است و تدوین آن در نهایت تا هفته آینده به اتمام میرسد.
عزیزی بیان کرد: اساسنامه پس از تدوین برای تصویب به شورای فرهنگ عمومی شهرستان ارسال میشود و هماهنگی لازم نیز با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان به عنوان دبیر این شورا به عمل آمده است.
وی با اشاره به اینکه اساسنامه روز مراغه پس از تصویب در شورای فرهنگ عمومی، جهت اجرا به شورای اسلامی شهر ارجاع می شود، اضافه کرد: سمنها و بسیاری از دستگاه های اجرایی ضمن اعلام برنامه، برای برگزاری باشکوه روز مراغه در سال جاری اعلام آمادگی کردهاند.
به گفته وی از جمله این دستگاه های اجرایی می توان به هلال احمر و شهرداری مراغه اشاره کرد ضمن اینکه به دلیل شرایط ناشی از کرونا، بسیاری از برنامه های روز مراغه در بستر فضای مجازی برگزار می شود.
به گزارش ایرنا انتخاب ۱۶ اردیبهشت به عنوان روز مراغه چند سالی است که به یک مطالبه تبدیل شده و فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز بر همین اساس از چند ماه قبل تصویب اساسنامه آن در شورای فرهنگ عمومی شهرستان را مورد حمایت قرار داده است.
انتخاب روزی برای مراغه چندین سال قبل در جریان کنگره بینالمللی عبدالقادر مراغی شکل گرفت و در بیانات دبیر کل سازمان جهانی یونسکو در ایران انعکاس یافت.
دکتر محمدرضا سعیدآبادی در بیستم خرداد ۱۳۹۳ در تالار سرباز مراغه در حضور جمعی از مسئولان فرهنگی کشوری و محلی گفت: «مسوولان، مردم و بخش خصوصی مراغه میتوانند با برنامهریزی، یک روز را به نام مراغه در این سازمان ثبت و اقدام به معرفی شهر خود در جامعه جهانی کنند».
نظر شما