رضا میرزاکریمی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: از این تعداد، ۶۰ مورد تخلف صنفی و جریمه به تعزیرات ارجاع و ۹مورد پلمب بهداشتی برای ۶واحد رستوران بین راهی صادر شده است.
وی ادامه داد: عمده تخلفات صورت گرفته توسط واحدهای صنفی، عرضه خارج ازشبکه، گرانفروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت، عدم رعایت بهداشت و عدم صدور فاکتور بوده که طی گشت مشترک به همراه تعزیرات، فرمانداری، بسیج اصناف، بهداشت و درمان، دامپزشکی و اداره صمت انجام شده است.
این مقام مسئول افزود: در سال ۹۹ نیز ۲۸۰ مورد پرونده به دلیل گرانفروشی و عدم درج قیمت و صدور فاکتور به اداره تعزیرات حکومتی معرفی و ۱۷۰ مورد نیز به علت نداشتن پروانه کسب و تخلفات بهداشتی با همکاری نهادهای مربوطه پلمب شد.
میرزاکریمی اضافه کرد: کنترل و ایجاد ثبات قیمت در واحدهای صنفی از رویکرد اتاق اصناف محسوب می شود که لازمه آن ایجاد همبستگی در بین صنوف است.
رئیس اتاق اصناف دماوند افزود: احتکار، گرانفروشی و افزایش فروشگاه های زنجیره ای از مهمترین مشکلات این حوزه در سال گذشته بود که توانستیم کنترل بازار را حفظ کنیم.
وی با بیان اینکه کمبودی از نظر کالاهای اساسی در شهرستان نداشته و نداریم، گفت: با توجه به بازدیدهای میدانی و نظارت بازرسان اتاق اصناف، با توجه به افزایش سهمیه و ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای مرغ تنظیم بازار، خوشبختانه هیچ مشکلی دراین خصوص نداریم و شهروندان نیز نگران کمبود مرغ نباشند.
میرزاکریمی با اشاره به شرایط قرمز کرونایی شهرستان دماوند نیز افزود: به دلیل وضعیت قرمز شهرستان، محدودیت های جدید صنوف از سوی ستاد ملی کرونا اعمال شده که مشاغل گروه دوم، سوم و چهارم در شهرستان از امروز به مدت دوهفته تعطیل هستند.
لازم به ذکر است، ۵ هزار و ۲۰۰ واحد صنفی در سطح شهرستان دماوند فعالیت دارند که از این تعداد، ۴ هزار و ۵۰۰ واحد دارای پروانه کسب و حدود ۷۰۰ واحد فاقد پروانه هستند.
نظر شما