به گزارش روز دوشنبه ایرنا، نیویورک تایمز در گزارش خود نوشت: درحالی که میلیون ها خانواده آمریکایی با نبود غذای کافی دست به گریبانند، دولت بایدن به سرعت در صدد افزایش کمک غذایی است.
این نشریه آمریکایی در ادامه نوشت: ازهر ۱۰ خانواده آمریکایی هم اکنون یک خانواده با نبود مواد غذایی مواجه است و دولت بایدن کارزار مقابله با «گرسنگی» را با اختصاص میلیون ها دلار پول به راه انداخته است.
ماهانه یک میلیارد دلار کوپن غذا
نیویورک تایمز گزارش داد: دولت بایدن در صدد است تا در این کارزار ماهانه یک میلیارد دلار «کوپن غذا» برای خانواده ها و کودکان گرسنه ای که بر تعداد آنها افزوده می شود ، اختصاص دهد.
گرسنگی در آمریکا از سال ۱۹۷۷ بی سابقه است
«جیمز زیلیاکا» (James P. Ziliak) اقتصاد دان آمریکایی از داشنگاه «کنتاکی» درباره پدیده فزاینده گرسنگی در آمریکا که در پی شیوع ویروس کرونا این کشور را در نوردیده است به این نشریه آمریکایی گفت: هرگز چنین حجم عظیمی از کمک های غذایی از زمانی که کوپن غذا برای مقابله با بحران گرسنگی در سال ۱۹۷۷ میلادی در آمریکا راه اندازی شد، مشاهده نکرده ایم، این یک معضل عمیق است.
حداقل ۲۳ میلیون بزرگسال در آمریکا در گرسنگی به سر می برند + میلیون ها کودک گرسنه
نیویورک تایمز در این گزارش افزود: بنابر تحقیقاتی که هفته گذشته صورت گرفت ۸.۴ درصد از افراد گفته اند که برخی از موارد چیزی برای خوردن نداشته و تنها ۲.۳ درصد گفته که اندکی غذا برای خوردن داشته اند، این بدان معنی است که ۲۳ میلیون فرد بزرگسال در آمریکا گرسنه بوده که باید به آن میلیون ها کودک گرسنه نیز اضافه کرد.
«کارل جیمز» از اعضای یک مرکز مددجویی در ایندیاناپولیس آمریکا به نیویورک تایمز گفت: ما اکنون درصدد کمک به خانواده هایی هستیم که تا پیش از این هرگز نیازی به کمک های غذایی این مرکز نداشته اند.
در آمد ماهانه ۵۰۰ دلار ظرف سه هفته تمام می شود
نیویورک تایمز دراین گزارش نوشت: حتی چنانچه قادر باشید هزینه زندگی را به شدت مدیریت کنید، اما با در آمد ماهانه ۵۰۹ دلار شما طی سه هفته هیچ پولی نخواهید داشت و این مساله بر خانواده هایی که بخصوص کودک دارند وضعیت را دشوارتر می سازد.
سطح اقتصادی زندگی در آمریکا شکننده است
«استیسی دین» (Stacy Dean) از مقامات ارشد وزارت کشاورزی آمریکا درباره موج فزاینده گرسنگی در آمریکا به نیویورک تایمز گفت: این بحران نشان داده که تا چه اندازه سطح اقتصادی زندگی در آمریکا شکننده است، این موضوع تصویری به غایت درد آور را (در جامعه آمریکا) به نمایش می گذارد.
چرخش به سیاست فقر زدایی
نیویورک تایمز نوشت: اکنون بطرز چشم گیری شاهد چرخش به سمت سیاست فقرزدایی در آمریکا هستیم بخصوص که این موضوع درمیان جامعه سیاهپوست و لاتین تبار آمریکا عمق بیشتری داشته و این مساله برای ائتلاف دموکرات ها و دولت کنونی آمریکا برای مقابله با این پدیده بسیار حیاتی است.
درحالی نیویورک تایمز در گزارش ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۰ به بحران فقر و گرسنگی در میان خانوارهای آمریکایی پرداخت که خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ نیز در مرداد ماه ۱۳۹۹ به معضل «نا امنی غذایی »در جامعه آمریکا پرداخته بود.
بلومبرگ در آن زمان بنابر نتایج یک نظرسنجی گزارش داده بود: تقریبا ۲۳.۹ میلیون از ۲۴۹ میلیون پاسخ دهنده به نظرسنجی گفته اند که «برای حدود یک هفته غذای کافی برای خوردن نداشتند» و ۵.۴۲ میلیون گفتند که «در این هفته اغلب چیزی برای خوردن نداشتند»
بلومبرگ گزارش داده بود: تعداد پاسخ دهندگانی که گاهی غذای کافی برای خوردن نداشتند در بالاترین رقم در تحقیقات ۱۲ هفته ای این مرکز بوده است. شمار از افراد نیز که گفتند اغلب غذای کافی نداشتند بالاترین رقم از هفته منتهی به ۶ خرداد ماه ۱۳۹۹ بوده است.
بیکاری در آمریکا
بلومبرگ نوشت: این آمار به دنبال رکود عمیق اقتصادی در نتیجه همه گیری کرونا بروز کرده که به بیکاری میلیون ها آمریکایی منجر شده است. بیکاران در آمریکا هفتگی ۶۰۰ دلار بیشتر دریافت می کنند که تا پایان ماه ژوئیه همزمان با بحث های کنگره درباره بسته جدید مهلت آن به پایان می رسد.
*۱۳۰۲**
نظر شما