به گزارش ایرنا، «هوشنگ بازوند» عصر سهشنبه در نشست بررسی برخی موانع و محدودیت فراروی سرمایه گذاران حوزه معدن استان در استانداری، افزود: در سالی که به نام «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها» مزین شده مدیران باید کارها را تسریع و امور اداری را تسهیل کنند تا اقدامات مربوط به سرمایه گذاری، کارآفرینی و افزایش تولید گسترش یابد.
وی یادآوری کرد جذب سرمایه گذاری با رایزینی ها و پیگیری های فراوان به دست می آید و نباید چنین فرصت هایی را به دلیل تاخیر در انجام فرآیندها از دست بدهیم.
او افزود: مدیران وظیفه دارند نهایت اهتمام خود را برای افزایش تولید، اشتغال و سرمایه گذاری بکار گیرند و با تمام جدیت به دنبال رفع مشکلات و موانع موجود باشند.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: تحقق شعار سال مستلزم پیگیری و تلاش دوچندان است و مدیران فکر نکنند که اهداف با نصب بنر و تابلو تحقق می یابد، بلکه باید در عمل به دنبال رفع موانع و مشکلات بر سر راه تولید اشتغال و سرمایه گذاری باشند زیرا وظیفه و هدفی غیر از خدمت به مردم نداریم.
بازوند ادامه داد: چانچه مدیری بخواهد در اجرای کارها و افزایش تولید تلاش و نقشی موثر نداشته باشد، حتماً عملکرد چنین مدیری را به وزارتخانه مربوطه گزارش خواهیم کرد و با مدیر هم برخورد می کنیم زیرا تحقق شعار سال در گرو اتخاذ تصمیم گیری های راهبردی و با درایت است و باید مسوولین نقشی آفرینی مثبت داشته باشند.
وی در ادامه با اشاره به توانمندی ها و شرایط ویژه شرکت «فاتح صنعت» برای سرمایه گذاری در استان گفت: کسب رضایت مدیران این شرکت برای سرمایه گذاری در استان پس از رایزینی های فراوان با وزارتخانه های مختلف به ویژه وزارتخانه نفت صورت گرفته است لذا مدیران باید تسهیل کننده کارها و برنامه های مربوط به این نوع سرمایه گذاری در استان باشند و موانع و مشکلات بر سرراه اجرای آن را با قاطعیت و پیگیری ویژه برطرف کنند.
استاندار کرمانشاه اظهار داشت: مدیران شرکت فاتح صنعت در کشور بیش از پنج هزار شغل ایجاد کرده اند لذا همه باید نهایت تلاش خود را برای اشتغال و افزایش تولید در استان بکار گیریم.
به گزارش ایرنا؛ در استان کرمانشاه ۲۰۲ معدن مجوز بهرهبرداری دارد که هماکنون ۱۶۳ معدن فعال است.
در پاییز سال ۹۶ نرخ بیکاری استان کرمانشاه ۲۵.۸ بود که در پاییز ۹۹ به ۱۲.۴ رسید، به این معنا که با تداوم این روند و اجرای برنامه های توسعه ای افق روشنی پیش روی استان قرار دارد و به میانگین کشوری خواهد رسید.
نرخ بیکاری کرمانشاه براساس اسناد توسعه ای و اشتغال در سال ۹۸ سه درصد کاهش و پس از پنج سال به ۱۵.۷ کاهش یافت و این نرخ در تداوم اجرای سند اشتغال در پاییز ۹۹ به کمترین رقم در ۱۰ سال گذشته رسید.
سال ۹۸ اولین گام اجرای برنامه سه ساله «سند جامع اشتغال استان کرمانشاه» بود؛ طبق این سند، نرخ بیکاری کرمانشاه باید در سال ۹۸ سه درصد، در سال ۹۹، ۲.۵ درصد و در سال ۱۴۰۰ یک درصد کاهش پیدا کند تا به میانگین کشوری برسد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از یک هزار واحد تولیدی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی است.
نظر شما